expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku


Bugatti Chiron, které dosáhlo rychlosti 414km/h na veřejné silnici


Některá auta jsou vždy vzrušující, dokonce i roky poté, co byla odhalena a odhalena všechna jejich tajemství. Bugatti Chiron je jedním z takových strojů a přestože údržba může být dosti nákladná, všechny verze impozantního francouzského hypercaru jsou mezi bohatými nesmírně oblíbené.



buggati-chiron-2.jpg

Pro ty z nás, kteří nemají na svých bankovních účtech osm číslic, je nejblíže k tomu, abychom zažili tyto úžasné stroje sledovat, jak ostatní posouvají své limity. Video níže je jednou z takových příležitostí pro nás, kde řidič jezdí na Chironúžasnou rychlostí na veřejné silnici. Jak jste už určitě uhodli, je to Německá dálnice.

buggati-chiron-1.jpg

Video začíná tím, že ukazuje, že majitel tohoto vozu se v průběhu desetiletí několikrát pokusil dosáhnout Vmax ve svém Bugatti Veyron až nakonec v roce 2015 dosáhl světového rekordu 402,5 km/h (250 mph), což je nejvyšší zaznamenaná rychlost. na veřejné cestě. Nyní je však na řadě Chiron. Ten byl majiteli doručen ještě v roce 2018, ale rychlostní test s tímto autem proběhl až v červenci tohoto roku. Nejprve bylo auto posláno zpět do Molsheimu ve Francii ke kontrole a poté, co Bugatti zjistilo, že je naprosto bezpečné pro použití ve vysoké rychlosti, hvězdy byly zarovnány.

buggati-chiron-3.jpg

;
Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku