expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku


Jak pečovat o kůži v interiéru?


Kožené čalounění v interiéru vozu je již po řadu let symbolem luxusu a najdete jej téměř v každé příplatkové výbavě. Pokud však chcete, aby kůže v interiéru vypadala dobře i po letech, je třeba o ni patřičně pečovat. Nejde o nic zdlouhavé a složité, ale je třeba jí věnovat alespoň to minimum. V tomto článku se podíváme, jak se o ni starat.



Jak často čistit kožený interiér?

Pokud si kladete otázku, jak často byste se měli starat o kožené potahy v interiéru, tak odpověď je docela jednoduchá. Závisí to zejména na tom, jak často jezdíte, ale obecně můžeme říci, že koženému interiéru byste se měli věnovat alespoň 1x za rok.

Jaké přípravky zvolit?

To závisí podle toho, zda se jedná o preventivní nebo hloubkové čištění. Pokud jde jen o preventivní čištění, tak stačí použít utěrky určené na kůži, pomocí kterých pohodlně odstraníte mastnotu, šmouhy a ochráníte kůži před popraskáním, vyblednutím změnou barvy a stárnutím.

Pokud jde o hloubkové čištění, které byste měli provádět alespoň jednou za rok, tak je vhodné použít nějaké pěnové nebo tekuté čističe, pomocí kterých důkladně vyčistíte kožený interiér a navíc zachováte přirozený vzhled. Díky těmto přípravkům bude kůže chráněna před popraskáním či vyblednutím. Pokud se neumíte rozhodnout, který vybrat, podívejte se na naši nabídku kde naleznete kvalitní produkty.

Jak postupovat při čištění?

Před samotným aplikováním přípravku byste měli potahy důkladně vysát, jelikož se tam mohou nacházet různé drobky či jiné nečistoty. Pokud je to možné, čištění neprovádějte na přímém slunci. Přípravek vždy naneste na malý kousek a podle toho, jak bude kůže reagovat, se rozhodnete, zda pokračovat dále v čištění nebo přestat. Ne všechny přípravky totiž mohou působit pozitivně. Po důsledném vyčištění otřete povrch mikrovláknovou utěrkou. Po vyčištění nechte interiér vyschnout alespoň 30 až 60 minut.

Heuréka, zákazníci jsou s námi spokojeni

review-person-icon
Spokojený zákazník

zakoupeno na runder.cz 23.08.2024

100%
  • + Skvělé ceny
  • + Rychlé doručení
  • + Vynikající kvalita zboží
  • + Perfektní balení
review-person-icon
Ověřený zákazník

zakoupeno na runder.cz 20.08.2024

100%
Rychlost, komunikace.
review-person-icon
Spokojený zákazník

zakoupeno na runder.cz 28.08.2024

100%
  • + Rychlé vyřízení
  • + Komunikace
  • + Cena
  • - Nenašel jsem žádnou
Katalog produktů
expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Rychlá doprava  až do Vaší garáže
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku