expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku


Jak se cítit jistější za volantem?


Začínáte s řízením, chcete se zdokonalit, ale nejste si za volantem jistí a chybí vám potřebné sebevědomí? V takovém případě si přečtěte následující článek, ve kterém vám poskytneme několik jednoduchých rad, které vám pomohou zbavit se strachu z řízení. Pohodlně se usaďte a pusťte se do čtení.



1.  Automatická převodovka

V autoškole jste se naučili, jak správně držet volant, jak šlapat na pedály a jak správně přeřazovat. Pokud to však máte dělat všechno najednou, může nastat problém, chytíte paniku a najednou nevíte co dříve. Řidiči začátečníci zvyknou říkat, že největší problémy jim činí právě přeřazování. V začátcích vám s tím může pomoci automatická převodovka. Ta zvládne přeřazování za vás a vy se můžete plně soustředit na řízení. Vždy je však lepší naučit se jezdit is manuální převodovkou a nejen s automatickou.

2.  Kondiční jízdy

Udělali jste řidičský průkaz, ale i přesto se stále bojíte sednout za volant? Objednejte si kondiční jízdy, díky kterým se budete cítit jistější. Učit vás bude profesionální instruktor, který vám ukáže, jak správně jezdit a na co si dát pozor. Navíc od něho dostane objektivní názor na vaše schopnosti.

3.  Kurz defenzivní jízdy

Pokud by vám nestačily kondiční jízdy, máte zde možnost přihlásit se na kurz defenzivní jízdy. Jde o kurz, na kterém si budete moci zlepšit své schopnosti za volantem, naučíte se vyhýbat zbytečným rizikům, lépe předvídat situaci na silnici, naučíte se, jak se chová auto na mokré vozovce as těmito zkušenostmi bude moci minimalizovat možnost nehody.

4.  Pusťte si svou oblíbenou hudbu

Všechno se dělá jednodušší při příjemné hudbě a to platí io řízení. Pokud vám to pomůže, klidně si pusťte svého oblíbeného interpreta, či nějakou vaši písničku, která vám zpříjemní náladu a budete se cítit lépe. Hudbu však nepouštějte příliš nahlas, protože nejen zrak, ale i sluch je velmi důležitým smyslem při řízení.

5.   Bezpečné auto

Pokud se chcete cítíš o něco jistější za volantem, sedněte do bezpečného auta, které má různé asistenční prvky. Budete se tak cítit mnohem lépe a to se projeví i na vaší jízdě.

Heuréka, zákazníci jsou s námi spokojeni

review-person-icon
Ověřený zákazník

zakoupeno na runder.cz 15.09.2024

100%
Celkově jsem spokojený zákazník, protože jsem zde na e-shopu nalezl přesně zboží, jaké jsem potřeboval - 1l láhev s výraznou vinětou Technický benzín. Láhev je pro mne vzácná. Lepší než plechovka. Láhev je plastová, nerezne, je nerozbitná. Má na sobě natištěnou dobře čitelnou vinětu Technický benzín. Vždycky si ji můžete dolít z plechovky.
  • + - výborný sortiment, nabízejí technický benzín v láhví 1l
  • + - rychlé doručení zboží, dobrá cena, slušné jednání
review-person-icon
Spokojený zákazník

zakoupeno na runder.cz 08.09.2024

100%
  • + Rychlost doručení
  • + Ceny
review-person-icon
Spokojený odběratel

zakoupeno na runder.cz 11.09.2024

100%
Skvělé. Velmi doporučuji!
Katalog produktů
expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Rychlá doprava  až do Vaší garáže
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku