expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku


Jak se zbavit cigaretového zápachu v interiéru vozidla?


Koupili jste ojeté auto po kuřákovi, nebo jste přestali s kouřením, ale nemůžete se zbavit cigaretového zápachu uvnitř vašeho auta? V tomto článku se podíváme na to, jak skoncovat se zápachem z cigaret a provzdušnit interiér vašeho auta.



Odstraňte zdroj cigaretového zápachu

Pokud se v autě nacházejí popel a nedopalky z cigaret, můžete mít v autě i ty nejkvalitnější osvěžovače vzduchu, ale zápachu se nezbavíte. Proto byste v první řadě měli odstranit zdroj cigaretového zápachu. Začněte čištěním popelníků, držáků na sklenice a podlah pro svěže vonící interiér.

Zvažte také výměnu kabinového filtru v kabině, který čistí venkovní vzduch, ale zachycuje také kouřové pachy. Většina novějších automobilů je má, ale umístění se liší podle modelu. V některých vozidlech jsou filtry umístěny pod kapotou, v jiných pod palubní deskou nebo za schránkou v palubní desce.

Vysávání a šamponování pomáhá eliminovat cigaretový zápach

Pokud se chcete zbavit cigaretového zápachu, měli byste pečlivě vyčistit interiér vašeho auta . Zápach se drží zejména v čalouněných sedačkách, ale je třeba vyčistit každý centimetr interiéru a to od rohožek, přes sedačky až po palubovou desku. Vhodné přípravky na čištění naleznete i na našem e-shopu. Chcete-li zabojovat naplno s cigaretovým zápachem doporučujeme sáhnout sem .

Použijte osvěžovače vzduchu

Jakmile skončíte s čištěním auta, tak sáhněte po osvěžovači vzduchu a nechte ho v autě po dobu několika týdnů. Ne všechny osvěžovače vám mohou být příjemné a tak si dobře vyberte ten nejvhodnější pro vás, abyste se v autě cítili co nejlépe.

Zbavit se cigaretového zápachu v interiéru vozidla není nic jednoduchého, ale není to nemožné a zvládnete to i svépomocí. Takto vás to vyjde levněji, protože v případě využití služeb čistící firmy, by se mohl účet vyšplhat i na několik stovek eur.

Katalog produktů
expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Rychlá doprava  až do Vaší garáže
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku