expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Koch Chemie 1K nano - ochrana laku 250ml

2-5 pracovních dnů
Výrobce: KOCH CHEMIE
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
245001
3 072 Kč
Cena bez DPH: 2 539 Kč

Nano konzervační prostředek

Přípravek 1K-Nano se pevně naváže na lak a na bázi inovativních reaktivních látek vytvoří extrémně hladkou vrstvu konzervující lak s vysokým leskem, odolnou proti chemikáliím. Speciální přísady propůjčují laku extrémně hluboký lesk. Díky procesu "OneStep" (v jednom kroku) se pracovní doba ve srovnání s dvousložkovým systémem podstatně zkrátí. Lak bude perfektně a dlouhodobě chráněn proti nepříznivým povětrnostním vlivům. Trvanlivost této konzervace laku je cca 1 rok, pravidelným ručním ošetřováním šamponem NanoMagicShampoo (ruční mytí).

Použití:

Příprava vozidla:

A. Vozidlo důkladně omyjeme výrobkem, který neobsahuje vosk - například aktivní pěnou Vorreiniger B bez NTA - ředění: napěňovač 1: 1, postřikovač 1:20 nebo Gentle Snow Foam - ředění 50 ml výrobku na 10 l vody, nebo přes napěňovač 1 : 1

B. Odstraníme náletovou rez a průmyslovou nečistotu pomocí chemického předmytí Reactive Rust Remover 500 ml nebo 11 l - výrobek se neředí. Pro lepší výsledek rozrušíme výrobek na karoserii houbou. Potom vozidlo opláchneme a důkladně vysušíme. Aplikace 1K Nano - provádějte v garáži nebo krytém prostoru a při aplikaci použijte gumové rukavice:

A. 1K Nano aplikujeme na vozidlo, které má hladký povrch, tzn. nemá žádné škrábance ani hologramy. V tomto případě se jedná o zcela nový vůz. U staršího vozidla docílíme hladkého povrchu použitím brusné pasty Heavy Cut H9.01 a následného použití antihologramové leštící pasty Micro Cut M3.02 viz druhý bod leštění vozidel B a D. B. Následujícím krokem je důkladné odmaštění karoserie vozidla. Odmašťovač nastříkáme na karoserii a vytřeme do sucha modrou mikrofázovou utěrkou.

C. Aplikace: 1K Nano si nejprve přelijeme do aplikátoru (malá plastová lahvička), který je přiložen v balení (1x plný aplikátor = auto o velikosti Škody Superb combi). Potom naneseme přípravek do černé houbičky a malými krouživými pohyby nanášíme na karoserii. 1K Nano vždy aplikujeme postupně po jednotlivých částech karoserie. Přípravek necháme na karoserii zaschnout přibližně 7 – 10 minut, poté důkladně rozleštíme modrou mikrofázovou utěrkou. Po třech hodinách přeleštíme vůz novou (čistou) modrou mikrofázovou utěrkou a necháme další tři hodiny vytvrdnout. Potom je vozidlo zakonzervování.

Upozornění:

Před použitím zkontrolujte vhodnost a snášenlivost.

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Koch Chemie 1K nano - ochrana laku 250ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku