expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Koch Chemie 1K nano - tekuté stěrače 250ml

2-5 pracovních dnů
Výrobce: KOCH CHEMIE
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
202001
1 365 Kč
Cena bez DPH: 1 128 Kč

Koch Chemie 1K-Nano je nanotechnologické těsnění, které se skládá pouze z jedné jediné komponenty. Ve srovnání s konvenčními 2-komponentními systémy vám to ušetří značný čas a námahu při zpracování. Na základě vysoce kvalitních reaktivních přísad se 1K Nano od Koch Chemie pevně spojí s upravenou barvou. To vytváří nanopovlak s extrémně hlubokým leskem. Toto těsnění navíc chrání před novým znečištěním a umožňuje vodě snadno stéct. Vrstva je také odolná vůči chemikáliím, nabízí barvě spolehlivou ochranu proti UV záření a je extrémně odolná vůči oděru, a proto má dlouhou životnost. Potom je možné nové znečištění odstranit s výrazně menším úsilím. Průměrná životnost Koch Chemie 1K Nano je přibližně 1 rok. Pravidelnou následnou péčí s Nano Magic Shampoo od Koch Chemie a pravidelnou kontrolou laku lze prodloužit až na 3 roky.

Pokyny pro aplikaci těsnění Koch Chemie 1K Nano

Nano tmel Koch Chemie 1K se dodává ve 250 ml láhvi spolu se 75 ml dávkovací lahví (požadované množství pro jedno vozidlo), houbou na objednávku a 5 certifikáty, letáky a nálepkami na ošetřená vozidla. Je vhodný pro všechny plně vytvrzené barvy. Lakovaný povrch, který má být ošetřen, musí být před použitím důkladně očištěn. Nejprve alkalickým čističem (nikdy ne těsnícími šampony) a poté hlinkou na čištění barev. V případě potřeby pak lak vyleštěte a úplně odstraňte všechny zbytky leštidla. Potom na lak naneste lakový tmel Koch Chemie 1K Nano, jak je popsáno v technickém listu výrobce.

Trvanlivost : až jeden rok nebo 20 000 km. Obsah balení: 250 ml leštícího mléka a nano těsnícího materiálu. Jedno balení postačuje na cca 6 čelních skel!

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Koch Chemie 1K nano - tekuté stěrače 250ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku