expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

DYNAMAX MAZIVO AK2 9G

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: DYNAMAX
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
606640
1 189 Kč
Cena bez DPH: 983 Kč

Představujeme vám DYNAMAX AK 2 – mazivo nové generace, které posouvá hranice účinnosti a spolehlivosti ve vašem průmyslu na zcela novou úroveň. Už žádné kompromisy mezi kvalitou a výkonem. S tímto produktem získáváte spolehlivého partnera pro váš strojový park, který zajistí, aby každý pohyb byl hladký jako hedvábí.

Ať už provozujete valivá nebo kluzná ložiska, naše mazivo je navrženo tak, aby poskytovalo optimální ochranu proti opotřebení a korozi, čímž prodlužuje životnost vašeho zařízení. S teplotním rozsahem od -30°C až +140°C , zvládne i ty nejnáročnější pracovní podmínky, ať už jde o chladné ranní starty nebo horké letní dny v dílně.

Nechte se unést vlnou inovace a nechte DYNAMAX AK 2 , aby se postaral o bezproblémový chod vašich strojů. Proč trávit čas neustálým servisem a opravami, když můžete investovat do spolehlivosti a dlouhodobé udržitelnosti? S tímto produktem toho dosáhnete více s menším úsilím.

Nechte se přesvědčit, proč je DYNAMAX AK 2 správnou volbou pro vaše podnikání:

  1. Univerzálnost použití - Ideální mazivo pro širokou škálu ložisek, ať už valivých nebo kluzných, zajišťuje flexibilitu ve vašich aplikacích.
  2. Vynikající odolnost - Poskytuje spolehlivou ochranu proti opotřebení a korozi, prodlužuje životnost zařízení a snižuje potřebu častého servisu.
  3. Široký teplotní rozsah - Bez problémů funguje v rozmezí od -30 ° C do +140 ° C, což zaručuje spolehlivý výkon v jakýchkoli pracovních podmínkách.
  4. Optimální mazací vlastnosti - Zajišťuje, že vaše ložiska zůstanou hladká a efektivní, což minimalizuje tření a zvyšuje energetickou efektivitu.
  5. Dlouhodobá spolehlivost – S mazivem DYNAMAX AK 2 investujete do spolehlivosti a dlouhověkosti vašich strojů, což vám umožní soustředit se na to, co je opravdu důležité – růst vašeho podnikání.

S tímto produktem dáváte svému podnikání to nejlepší. Protože každý pohyb je důležitý, a právě proto by měl být každý pohyb chráněn. Objednejte si ještě dnes a ujistěte se, že vaše zařízení pracuje stejně tvrdě jako vy!

Vlastnosti produktu:

  • specifikace: nlgi 1/2
  • výkonnostní profil: iso 6743-9: l-xccha 1/2, din 51502: k1/2n-30
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: DYNAMAX MAZIVO AK2 9G

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku