expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Meguiar's Glass Cleaner Concentrate - profesionální čistič skleněných ploch 3,78l

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: Meguiars
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
D12001
943 Kč
Cena bez DPH: 779 Kč

Jednoduchá aplikace, perfektní výsledky, příjemná vůně – to vše spojuje tento extrémně koncentrovaný přípravek, který se ředí s vodou v poměru 10:1 (voda: přípravek)! Z každého litru tohoto produktu tak po zředění získáte 11 litrů čističe na skla!

Snadno se zbavíte mlhového oparu, nečistot, mastnoty, nánosu z cigaretového kouře, zbytků hmyzu a dalších nečistot, které zhoršují Váš výhled! Obsažený isopropylalkohol zajišťuje fantastické odmašťující účinky, díky kterým můžete tento přípravek použít i např. k odstranění starých vosků či zbytků leštěnek a mastných nečistot! Navíc neobsahuje amoniak a je naprosto šetrný k tónovacím fóliím i pokoveným oknům.

Meguiar's Glass Cleaner splňuje ty nejpřísnější nároky na perfektní čistotu všech druhů skleněných ploch, díky kterým se těší velké oblibě i mimo detailingové studie a ruční myčky. Použít jej můžete iv bytě, kanceláři nebo v garáži - zkrátka všude tam, kde je třeba čistit skleněné plochy, snadno, rychle a efektivně!

Tipy pro čištění skleněných ploch:

  • Nejlepších výsledků dosáhnete s kvalitní mikrovláknovou utěrkou. Použít můžete například. všechny dostupné utěrky Meguiar's.
  • Novinový papír nebo ubrousky nedokážou tak snadno okna vyleštit. Jejich potisk navíc může povrch znečistit a zabránit tak perfektnímu vyleštění, neboť tyto materiály nejsou vyvinuty k tomu, aby odolaly odmašťovačům a chemikáliím, které čističe na okna obsahují.
  • Při čištění skel automobilu pracujte z jedné strany skla svislými tahy, z druhé strany pak tahy vodorovnými. Díky tomu velmi snadno poznáte, na které straně okna zůstaly zbytky nečistot a je třeba je vyčistit opakovaně. , skleněné výplně a výklady a všude tam, kde je třeba povrch vyčistit, odmastit a zanechat průzračný a beze šmouh.
  • Tam, kde může dojít k nechtěnému rozstřiku produktu mimo skleněnou plochu, nastříkejte produkt na mikrovláknovou utěrku, která byla dvakrát nebo třikrát přeložena napůl, a následně aplikujte na sklo.
  • Při kontaktu produktu s voskem či jinou ochranou laku může být tato vrstva oslabena. Doporučujeme tedy tomuto kontaktu zcela zabránit.
  • Používejte jen velmi malé množství přípravku - dvě nebo tři stříknutí rozprašovačem Meguiar's postačí k vyčištění celého, běžně znečištěného čelního skla! Použití většího množství přípravku, než je nutné, může ztížit stírání!

Doporučený postup čištění skel:

  1. Vždy pracujte na povrchu, který je chladný na dotek a ve stínu.
  2. Přípravek nastříkejte lehce na mikrovláknovou utěrku složenou dvakrát nebo třikrát napůl, nebo přímo na skleněnou plochu (např. v exteriéru vozidla).
  3. Dbejte na to, abyste zabránili rozstřiku produktu mimo skleněné plochy. V případě, že se tak stane, čistič z okolních ploch ihned setřete.
  4. Jednou (navlhčenou) stranou utěrky setřete nečistoty ze skleněného povrchu.
  5. Druhou, suchou a čistou, stranou utěrky vyleštěte povrch do průzračného lesku.
  6. Nenechte přípravek na povrchu zaschnout.

Vlastnosti produktu:

  • Vyvinutý speciálně pro náročné potřeby profesionálů.
  • Zanechává povrch průzračně čistý, beze šmouh a skvrn.
  • Na sklech zanechává ochranný film, díky kterému další nečistoty nelepí tak snadno.
  • Neobsahuje amoniak a je naprosto šetrný ik tónovaným sklům a okenním fóliím.
  • Velice jednoduchá a rychlá aplikace, která zajistí perfektní výsledky.

Metody aplikace:

  • nastříkat a setřít

Ředění:

  • 10:1 (voda : přípravek)
  • Přelakovatelné, VOC kompatibilní
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Meguiar's Glass Cleaner Concentrate - profesionální čistič skleněných ploch 3,78l

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku