expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer - oživovač a keramická ochrana nelakovaných plastů 473 ml

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: Meguiars
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
G220316
404 Kč
Cena bez DPH: 334 Kč

Oživte, ztmavte a ochraňte exteriérové ​​plasty díky Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restoreru! Snadno, rychle, efektivně a dlouhodobě díky keramické technologii!

Postupem času, vystavením slunečním paprskům, UV záření, změnám teplot a dalším vlivům okolního prostředí exteriérové ​​plasty, lišty a gumová těsnění blednou, matná, ztrácejí svůj sytý vzhled a mohou začít plácnout. Jednoduše řečeno stárnou. Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer je skvělým řešením pro boj s těmito projevy stárnutí, kterých se každý milovník aut, ale i běžný uživatel chce zbavit.

Tento tekutý krém, který se nanáší snadno pouze pomocí aplikátoru, oživí, ztmaví a dodá bohatý, sytý vzhled plastovým i pryžovým částem vozidla, například nelakovaným nárazníkům a lištám, gumovým těsněním oken, dveřním kličkám nebo krytům zrcadel bez povrchového lakování. Krémová kozistence zajistí přesnou a precizní aplikaci, takže se nemusíte bát znečištění okolních povrchů.

Pokud šedé a černé plasty a gumové části v exteriéru vašeho vozu ztrácejí svůj perfektní vzhled, Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer je dokáže oživit, dodá jim hluboký tmavý lesk a navrch dodá povrchu keramickou ochranu, která dosažené výsledky uzamkne na dlouhou dobu. A to i když auto myjete, nebo na něj prší.

Postup aplikace:

  1. Dobře protřepejte!
  2. Aplikujte ve stínu, na čistý a chladný povrch.
  3. Pro dosažení nejlepších výsledků se ujistěte, že povrch, který chcete ošetřit, je zbaven nečistot, zbytků předchozích přípravků a vlhkosti.
  4. V případě potřeby vyčistěte povrch před aplikací Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer pomocí vhodného čističe. G180224 Meguiar's Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner.
  5. Malé množství přípravku o velikosti mince naneste na pěnový nebo mikrovláknový aplikátor.
  6. Přípravek rovnoměrně vpracujte do ošetřovaného povrchu.
  7. Nechte produkt zaschnout po dobu 5-10 minut. Čím déle necháte produkt působit, tím tmavšího výsledku dosáhnete.
  8. Případné přebytečné množství produktu otřete z povrchu a okolních částí pomocí mikrovláknové utěrky.
  9. Pro silně zoxidované a poškozené části může být nutné aplikaci 2-3x opakovat.

Tip Meguiar's:

  • Tento přípravek neobsahuje černidlo ani pigment. Díly, které byly v původním stavu šedé, ztmavnou a získají sytější odstín, avšak Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer není určen k jejich probarvení do černa!
  • Díky absenci pigmentu se však nemusíte bát, že by při dešti nebo při mytí z plastů tekly proudy černé vody, která by vymývala pigment, jak to může být u jiných výrobků, které jsou na principu pigmentu a nabarvení povrchu založeny.

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer - oživovač a keramická ochrana nelakovaných plastů 473 ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku