expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Meguiar's Natural Shine Vinyl & Rubber Protectant - ochrana interiérových plastů, přirozený vzhled (nedodává lesk) 473 ml

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: Meguiars
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
G4116
309 Kč
Cena bez DPH: 255 Kč

Péče o interiér je stejně důležitá jako péče o lak a další části auta. Lehce znečištěná palubní deska, plastové a vinylové výplně dveří, ale i LCD obrazovky, dřevěné nebo kovové dekory jsou právě těmi povrchy, pro které se náš přípravek hodí naprosto ideální! Kromě očištění od lehkých nečistot ale dodává ošetřovaným povrchům zejména dlouhodobou ochranu před nepříznivými vlivy okolního prostředí a slunečních paprsků.

Účinné UV blokátory zabraňují vlivu světla a vysychání plastů, zatímco si užíváte působivý, svěží původní vzhled interiérových částí Vašeho auta bez dodatečného lesku!

Po ošetření jsou povrchy suché na dotek, nejsou mastné ani lepivé. Díky tomu se pomaleji špiní a jejich následná údržba je o poznání jednodušší!


Postup aplikace:

  1. Dobře protřepejte.
  2. Nestříkejte přímo na povrch ve vozidle!
  3. Pro dosažení nejlepších výsledků nastříkejte přípravek na mikrovláknovou utěrku, rukavici nebo aplikátor a otřete povrch.
  4. Následně druhou stranou utěrky nebo aplikátoru otřete do sucha.
  5. Nepoužívejte na běhoun pneumatiky, motocyklová nebo cyklistická sedla a pedály.

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Meguiar's Natural Shine Vinyl & Rubber Protectant - ochrana interiérových plastů, přirozený vzhled (nedodává lesk) 473 ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku