expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Meguiar's Ultimate Insane Shine Protectant - ochrana a lesk na plasty, vinyl a gumu, vysoký lesk 473 ml

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: Meguiars
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
G220216
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč

Postupem času a působením slunečních paprsků a jiných okolních vlivů nelakované plasty, vinyl a guma začnou světlat a stárnout. Meguiar's Ultimate Insane Shine Protectant je skvělým řešením pro vrácení a udržení tmavého, bohatého lesku a trvanlivé ochrany na všech těchto površích. Tento snadno použitelný kondicionér a protectant dodává perfektní vzhled, intenzivní lesk a UV ochranu.

Poradí si is lehkým znečištěním. od prachu nebo otisků prstů. Pokud potřebujete silnější, hloubkové čištění, pak doporučujeme nejprve použít vhodný čistič. G18516 Meguiar's Gold Class Leather & Vinyl Cleaner.

Přestože největší uplatnění najde Meguiar's Ultimate Insane Shine Protectant v interiéru, udělá stejně kvalitní práci i v exteriéru. Kromě palubky, výplní dveří, těsnění kolem dveří a oken jej tak můžete použít například na motorové díly, plastové podběhy nebo dokonce bočnice pneumatik!

Po ošetření jsou všechny povrchy suché na dotek, nejsou mastné ani lepivé. Díky tomu se pomaleji špiní a jejich následná údržba je o poznání jednodušší!

Postup aplikace:

  1. Dobře protřepejte!
  2. Pracujte na povrchu, který je chladný na dotek a ve stínu.
  3. Povrch by měl být před aplikací suchý a čistý, abyste dosáhli co nejlepšího výsledku. Snadné čištění zajistí tento přípravek sám (prach, otisky prstů apod.), pro silnější znečištění použijte vhodný čistič na vinyl. G18516 Meguiar's Gold Class Leather & Vinyl Cleaner.
  4. Nastříkejte protectant na mikrovláknovou utěrku, rukavici nebo aplikátor a aplikujte rovnoměrně na povrch.
  5. Neaplikujte na běhouny pneumatik, sedla a pedály motocyklů a jízdních kol. Nepoužívejte na čiré plasty.
  6. Případné prostředky na lakované povrchy ihned otřete mikrovláknovou utěrkou.

TIP MEGUIAR'S:

  • Pro maximální lesk produkt po aplikaci neotírejte a nechte jej samovolně zaschnout. Pro snížení lesku po aplikaci zbytky produktu setřete čistou a suchou mikrovláknovou utěrkou.
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Meguiar's Ultimate Insane Shine Protectant - ochrana a lesk na plasty, vinyl a gumu, vysoký lesk 473 ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku