expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Doprava ZDARMA 

při nákupu od 2 250 Kč

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Blog

maskot-img-3
Rubens Barichello: životopis a kariéra v F1 i IndyCar

Brazilců se slavnou historií je ve Formuli 1 jako šafránu. Mezi piloty, které rozhodně stojí za pozornost, je také Rubens Barrichello. Tento závodník vynikal ve startovním poli zejména na přelomu 20. a 21. Století, ale zajímavou je, že se stal stálicí i na startovních roštech v jiných závodech, například IndyCar. Jaká byla jeho kariéra?

Čtěte více
Značka Rolls-Royce: založení, historie a slavné modely

Rolls-Royce je jméno, které v automobilovém světě znamená spojení luxusu a anglické elegance. Tato značka má nesmírně zajímavou historii, která sahá až do počátku 20. století. Dnes má pověst výrobce prestižních modelů automobilů, které jsou živými legendami a ikonami na silnicích. Pojďte se s námi podívat na její nabídku.

Čtěte více
Jak si vybrat SUV? Hledejte pohon, velikost, komfort a výbavu

Zaujal vás segment SUV a chcete vědět, jak si vybrat to pravé? Na trhu je mnoho modelů, z nichž každý má jedinečné vlastnosti a výhody. Pro správný výběr je důležité zvážit několik klíčových faktorů a parametrů, které jsou poněkud odlišné než při výběru běžného osobního automobilu. Pojďme se na ně podívat.

Čtěte více
Motocykl v zimě: údržba po létě, používání a zazimování

S blížícími se chladnými měsíci nastává pro mnoho milovníků dvou kol čas, kdy musí zaparkovat svá kola. Není to však povinnost a ano, i na podzim nebo v zimě je možné si užít výlet na motorce. Co je však třeba udělat po letní sezóně, jaké části motocyklu je třeba zkontrolovat a jaká jsou specifika používání motocyklu v zimě?

Čtěte více
Ralf Schumacher: životopis, kariéra ve Formuli 1 a současnost

Jméno Schumacher má ve světě F1 prestiž, a nemyslíme tím jen slavného sedminásobného šampiona Michaela Schumachera. Jeho bratr Ralf je možná pro většinu méně známý, ale i on má za sebou pestrou kariéru plnou zajímavých výsledků. Jaké bylo jeho dětství, kde začínal ve Formuli 1 a co dělá dnes.

Čtěte více
Značka Porsche: založení, historie a nejznámější modely

Dnes je značka Porsche synonymem dokonalosti, luxusu a špičkového výkonu v kombinaci s německou kvalitou. Málokdo však ví, že zrod této legendy sahá až do minulého století a její historie je spojena také s výrobou tanků za druhé světové války. Ihned poté se však značka pustila do výroby automobilů, včetně řady ikonických modelů.

Čtěte více
Bezpečnostní pásy v autě: historie, zákony a používání

Bezpečnostní pásy jsou dnes nezbytnou a samozřejmou součástí každého automobilu, ale jejich vznik a historie jsou plné zvratů a nečekaných momentů. Jak a kdy se vlastně začaly používat, jaký byl jejich důvod a jaká byla jejich původní konstrukce? V tomto článku se na všechny tyto otázky podíváme a povíme si také něco o tom, jak je používat.

Čtěte více
Tipy, jak jezdit na podzim bezpečně a vyhnout se problémům

Podzim přináší barevné listy, chladné počasí a zejména jeho nepředvídatelné změny. Mokré cesty, časná tma a často i hustá mlha, to jsou nejčastější situace, se kterými se můžete na cestách setkat. V tomto článku naleznete proto tipy, které vám pomohou vyhnout se nepříjemnostem na cestě a užít si jízdu i během podzimních měsíců.

Čtěte více
Maserati značka: vznik, historie, působení v F1 a modely

Maserati je synonymem italské elegance a technického umění ve spojení s výkonem a luxusem. Tato značka má za sebou bohatou historii, od závodních okruhů Formule 1 až po výrobu luxusních vozů. Její příběh kombinuje vášeň pro rychlost s bezkonkurenčním designem. Pojďte se podívat blíže a nahlédněte do světa Maserati!

Čtěte více
Heinz Harald Frentzen: kariéra v F1, životopis a co dělá dnes

Heinz Harald Frentzen je německý závodník F1, který patřil na začátku 90. let mezi výrazné talenty. Ten mu spolu s nekompromisním stylem umožnil vyniknout také ve Formuli 1, kde působil skoro 10 let. Jak začínal, jaká byla jeho kariéra, jakých nejlepších výsledků dosáhl a co všechno po sobě v F1 zanechal? Čtěte dál!

Čtěte více

Heuréka, zákazníci jsou s námi spokojeni

Katalog produktů
expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Doprava ZDARMA  při nákupu od 2 250 Kč
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku