expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

K2 DIESEL DICTUM 500 ML

očekáváme naskladnění
Výrobce: K2
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
W325
190 Kč
Cena bez DPH: 157 Kč
Tento produkt není momentálně k dispozici

Čistící prostředek na vstřikovače common rail K2 DIESEL DICTUM common rail je univerzální přípravek, který odstraní veškeré nečistoty a usazeniny vznikající v palivovém systému naftových motorů.

Na základě inovativní receptury rozpouští usazeniny vytvořené ve vysokotlakých čerpadlech, vstřikovacích kolejích, vstřikovačích a jednotkových vstřikovačích. Díky tomu čistí vstřikovače a vstřikovací trysky a účinně zlepšuje atomizaci vstřikovaného proudu paliva.

Má vynikající čistící a mazací vlastnosti, díky kterým prodlužuje životnost celého systému napájení. Vstřikovače nevysušuje, čistí je od zachycených nečistot a použité silné mazací přísady zajišťují optimální mazání, díky kterému vstřikovače pracují déle bez poruchy.

Multifunkční prostředek na čištění injekcí K2 Diesel Dictum:

  • snižuje spalování čištěním vstřikovačů a obnovením správné atomizace vstřikovaného proudu paliva
  • výrazně snižuje problém kouření (charakteristický černý kouř pro dieselové motory) omezením množství škodlivých výparů emitovaných do atmosféry
  • usnadňuje startování motoru v zimě
  • maže a chrání vstřikovcí systém před korozí, což výrazně prodlužuje životnost vstřikovačů a palivového čerpadla
  • zvyšuje výkon motoru
  • ztiší a uklidní motor na volnoběhu

K2 Diesel Dictum je naprosto bezpečný pro všechny prvky, jako jsou: palivové čerpadlo, turbodmychadlo, EGR ventil, DPF filtr, katalyzátor a palivová potrubí .

Účinek čištění vstřikovačů K2 Diesel Dictum je okamžitě zřejmý. Bezprostředně po provozu motor běží plynuleji a výfukové plyny jsou viditelně čistší.

Doporučuje se čistit vstřikovače nafty jednou nebo dvakrát ročně. Pravidelné používání čističe vstřikovačů K2 udrží vstřikovací systém čistý a sníží riziko poruchy.


Použití K2 Diesel Dictum není obtížné. Vybavením palivového filtru a gumové hadice můžeme čištění provést sami.



Pozor. Gumová trubice je nutná pouze tehdy, jsou-li palivová potrubí příliš hrubá na to, aby se dala dohromady do plechovky s přípravkem.



Samočistící souprava vstřikovače K2 Diesel Dictum vyřeší běžné problémy s naftovým motorem.



Nalijte aditivum do palivové nádrže a poté jej úplně naplňte. Obsah plechovky vystačí na 60-80 l motorové nafty. Ani dvojí předávkování přípravkem není pro motor škodlivé.



Aplikace v případě problémů s motorem: Odpojte palivové potrubí od palivového filtru. Vložte sací i vratné potrubí do plechovky pomocí K2 Diesel Dictum (tímto způsobem místo paliva z hlavní nádrže vysokotlaké čerpadlo přímo nasaje K2 Diesel Dictum ). Nastartujte motor, nechte jej běžet při nízkých otáčkách a spalte přípravek.



Operace bude dokončena, když bude obsah plechovky spálen. Před použitím veškerého přípravku vypněte motor, abyste předešli vzniku vzduchových mezer v palivovém systému. Zbývající množství produktu lze přidat do palivové nádrže. Pokud výrobek nelze použít výše uvedeným způsobem, celý obsah balení se může přidat do 60-80 l motorové nafty (plná palivová nádrž).


opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: K2 DIESEL DICTUM 500 ML

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku