expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

METABOND GT PLUS 5L

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Metabond
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
MB0033
18 530 Kč
Cena bez DPH: 15 314 Kč

Metabond GT Plus je zušlechťovačem kovových povrchů pro manuální převodovky, diferenciály a hnací zařízení používaná v průmyslu, který snižuje tření a opotřebení zařízení a vylepšuje mazací schopnost. Doporučuje se do nových, použitých a již opotřebovaných zařízení, míchaný s olejem předepsanou kvalitou. Během krátké doby používání vykazuje viditelné výsledky.

Prvotním účinkem METABOND je chemické zušlechťování kovových povrchů, díky kterému výrobek poskytuje ideální podmínky pro olejový film, tím pádem se opotřebování v zařízení sníží, jakož i náklady na údržbu. Vlivem přidání k nejmodernějším bezpopelovým zušlechťovačům kovu speciální složky zlepšující mazání, Metabond GT Plus s zvyšuje životnost motorů a snižuje třecí ztráty o 60%.

  • Používáním Metabondu se provozní teplota, vibrace, jakož i hlučnost patrně sníží. Má vysoký obsah antioxidantů, které zabrání stárnutí oleje.
  • Zařízení ošetřené s GT Plus - na jistý čas - ochraňuje zařízení před problémy způsobenými částečným nedostatkem oleje, ba iv případě s celkovým nedostatkem oleje.
  • Při pravidelném používání u nových zařízení se garantuje třikrát delší životnost.
  • Je mísitelný se všemi syntetickými a minerálními převodovými oleji.


Oblast použití:
U vozidel do manuálních převodovek a diferenciálů, v průmyslu do hnacích zařízení a transmisí. Je použitelný do nových, použitých i do opotřebovaných zařízení.



  • Obsah flakonu před použitím dobře protřepeme a ve 4-6%-ním poměru přilijeme k čerstvému ​​převodovému oleji a poté zařízení necháme pár (4-5) minut běžet.

  • Toto ošetřování opakujeme při každé výměně oleje.

  • Používání Metabondu předpokládá použití oleje s předepsanou kvalitou!





Upozornění: Nepřidávejme do spalovacího motoru! U automatických převodovek a samosvorných ("SPEER") diferenciálů nepoužívejte!


opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: METABOND GT PLUS 5L

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku