expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM P14,5s H1 Blister-01 24V 70W

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
64155-01B
53 Kč
Cena bez DPH: 44 Kč

Proč vybrat OSRAM 24V 70W P14,5s H1 Blister-01?
Máte dost nekvalitních žárovek, které nevydrží a neosvětlí váš život tak, jak potřebujete? Představujeme vám OSRAM 24V 70W P14,5s H1 Blister-01 , halogenovou žárovku z řady OSRAM ORIGINAL LINE, která je navržena tak, aby splnila všechna vaše očekávání a ještě více!
Výkon, na který se můžete spolehnout
Tato žárovka nabízí špičkový výkon, který je ideální pro každodenní použití. S výkonem 70 wattů a napětím 24 voltů, OSRAM 24V 70W P14,5s H1 Blister-01 zaručuje, že váš prostor bude vždy optimálně osvětlen. Ať už ji používáte v pracovním prostředí, v garáži nebo na cestách, její spolehlivost je neocenitelná.
Odolnost a dlouhá životnost
OSRAM je značka, které můžete věřit. Tato žárovka je vyrobena s důrazem na kvalitu a odolnost, což znamená, že nemusíte často měnit žárovky a můžete se dlouhodobě spolehnout na její úžasnou výdrž. Znamená to méně starostí pro vás a více času na to, co máte rádi.
Výborná svítivost a teplé bílé světlo
Co je lepší než osvětlení, které je nejen jasné, ale také příjemné na oči? OSRAM 24V 70W P14,5s H1 Blister-01 poskytuje teplé bílé světlo, které je ideální pro vytvoření příjemné atmosféry v jakémkoli prostoru. Je ideální pro ty, kdo hledají kombinaci vysokého výkonu a komfortu pro oči.
Jednoduché použití
Montáž této žárovky je hračka. Stačí ji jednoduše nasadit do příslušné svítilny a můžete si užívat všech jejích výhod. OSRAM 24V 70W P14,5s H1 Blister-01 je kompatibilní s většinou standardních svítidel, což znamená, že její instalace je rychlá a bezproblémová.
Hlavní výhody ve zkratce:

  • Spolehlivý výkon: 70W a 24V pro optimální osvětlení.
  • Odolnost a dlouhá životnost: méně výměn, více spolehlivosti.
  • Teplé bílé světlo: příjemné osvětlení pro oči.
  • Jednoduchá montáž: kompatibilní s většinou standardních svítidel.
  • Značka, na kterou se můžete spolehnout: OSRAM je synonymem kvality.

Časté otázky a odpovědi:

  • Jak dlouho vydrží tato žárovka?
  • OSRAM 24V 70W X511 H2 je známá svojí dlouhou životností, což znamená, že ji nebudete muset často měnit. Přesná životnost závisí na podmínkách používání, ale určitě vás překvapí svou trvanlivostí.
  • Je tato žárovka vhodná pro všechny typy svítidel?
  • Ano, OSRAM 24V 70W X511 H2 je kompatibilní s většinou standardních svítidel, což ji činí velmi univerzální a snadno použitelnou.
  • Poskytuje tato žárovka dostatečné osvětlení pro pracovní prostředí?
  • Absolutně! S výkonem 70 wattů a teplým bílým světlem je ideální pro různá pracovní prostředí, kde je zapotřebí kvalitní a spolehlivé osvětlení.

Nechte OSRAM 24V 70W P14,5s H1 Blister-01 rozzářit váš svět. Zaručujeme, že budete nadmíru spokojeni s její kvalitou a výkonem. Objednejte si ji ještě dnes a zažijte rozdíl, který přináší skutečná kvalita osvětlení.

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM P14,5s H1 Blister-01 24V 70W

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku