expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM Sada žárovek 12V H4 MINIBOX

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
CLKMH4
190 Kč
Cena bez DPH: 157 Kč

Představujeme vám  OSRAM Sada žárovek 12V H4 MINIBOX  – Náhradní skříňka žárovky Minibox Value Pack
Drazí řidiči, víme, že vaše bezpečnost na silnicích je prvořadá. Proto jsme pro vás připravili špičkový produkt od renomované značky OSRAM, která je synonymem kvality a spolehlivosti. Představujeme vám  OSRAM Sada žárovek 12V H4 MINIBOX  – náhradní skříňka, která nesmí chybět ve vašem autě.
Hlavní výhody, které vás přesvědčí:
1. OEM kvalita, jakou si vaše auto zaslouží

OSRAM je známá svojí OEM kvalitou, která splňuje nejpřísnější standardy automobilového průmyslu. To znamená, že se můžete spolehnout na dlouhou životnost a vynikající výkon našich žárovek. Nemusíte dělat kompromisy mezi kvalitou a cenou.
2. Spolehlivá kvalita pro bezproblémovou jízdu
Žárovky OSRAM jsou testovány tak, aby vám poskytly maximální spolehlivost. Bez ohledu na podmínky na cestě, naše žárovky vás nezklamou. Budete mít jistotu, že vždy vidíte a jste viditelní.
3. Ergonomicky tvarovaný design pro snadnou výměnu
Sada žárovek 12V H4 MINIBOX je navržena s důrazem na jednoduchost používání. Ergonomický tvar umožňuje rychlou a snadnou výměnu žárovek, což oceníte zejména v nouzových situacích. Už žádné složité manipulování a hledání správného úhlu.
Proč si vybrat právě OSRAM Sada žárovek 12V H4 MINIBOX?
Perfektní osvětlení za každých podmínek

  • Žárovky OSRAM poskytují vynikající světelné podmínky, které zlepšují viditelnost a bezpečnost na cestách. Ať už projíždíte horskými silnicemi nebo městským prostředím, vždy budete mít jasný přehled o dění před vámi.

Dlouhá životnost šetřící vaše peníze

  • Investice do kvality se vždy vyplácí. Naše žárovky mají delší životnost, což znamená méně častou výměnu a nižší náklady na údržbu vašeho vozidla. Navíc vysoká odolnost proti vibracím a nárazům zaručuje, že žárovky vydrží i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Bezproblémová kompatibilita

  • OSRAM Sada žárovek 12V H4 MINIBOX je navržena tak, aby byla kompatibilní s většinou automobilů na trhu. Nemusíte se obávat, že byste při výměně žárovky narazili na problémy s kompatibilitou.

Často kladené otázky:

  • Jak často bych měl měnit žárovky ve svém autě?
  • Doporučujeme kontrolovat stav žárovek pravidelně a měnit je alespoň jednou ročně, nebo jakmile zjistíte, že svítí méně intenzivně. U žárovek OSRAM však můžete očekávat delší životnost.
  • Jsou tyto žárovky vhodné i pro noční jízdu?
  • Ano, žárovky OSRAM poskytují výborné osvětlení, které zvyšuje vaši viditelnost během nočních jízd. Jasné a rovnoměrné světlo snižuje únavu očí a zlepšuje reakční čas.
  • Je složitá výměna těchto žárovek?
  • Vůbec ne. Díky ergonomickému designu a jasným instrukcím je výměna žárovek v sadě MINIBOX snadná a rychlá. Dokážete to zvládnout i sami, bez potřeby návštěvy autoservisu.
  • Co když moje žárovka přestane fungovat krátce po zakoupení?
  • Produkty značky OSRAM jsou známé svou spolehlivostí. Pokud by se přece jen vyskytl problém, neváhejte nás kontaktovat a my vám poskytneme náhradní řešení nebo vrácení peněz.

Nechcete dělat kompromisy, pokud jde o bezpečnost a spolehlivost vašich světel.  OSRAM Sada žárovek 12V H4 MINIBOX  je ideálním řešením pro každého řidiče, který ocení vysokou kvalitu, spolehlivost a jednoduchou instalaci. Nepodceňujte význam kvalitního osvětlení a investujte do produktu, který vám poskytne klid na cestách.

Specifikace schválení

Výrobce: OSRAM
Patice: H4 (P43t)
Napětí: 12 V
Výkon: 55 W, 60 W
Teplota (Barva): 3 200 K
Balení: 1 ks
Produktová řada: ORIGINAL LINE
Technologie: halogen
Kód: CLKMH4
EAN: 4050300873398
Délka: 82 mm
Průměr: 17 mm
Napětí: 12 V
Výkon: 60/55 W

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM Sada žárovek 12V H4 MINIBOX

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku