expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

ALTECO Paint Marker zlatý popisovač 8g

2-5 pracovních dnů
Výrobce:
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
90086
83 Kč
Cena bez DPH: 69 Kč

Představujeme vám zázračný nástroj, který přemění váš každodenní život na jednodušší a organizovanější – ALTECO Paint Marker zlatý popisovač 8g . Tento úžasný popisovač na olejové bázi je navržen tak, aby vám poskytl nepřekonatelnou flexibilitu a kvalitu označování na široké škále materiálů. Ať už jste doma, v dílně nebo v průmyslovém prostředí, ALTECO Paint Marker je vaším nejvěrnějším společníkem.
Proč si vybrat ALTECO Paint Marker?
1. Univerzálnost použití:

Tento popisovač je vhodný pro označování různých materiálů, od kabelů, plastových obalů, trubkových materiálů, skleněných výrobků, gumových a kovových součástek až po dřevěné dílce a textilní materiály. Skutečně všestranný nástroj, který si najde své místo kdekoli.
2. Odolnost a spolehlivost:
ALTECO Paint Marker je nejen rychleschnoucí, ale také odolný vůči vodě a oděru. Vaše označení zůstanou čitelné a viditelné i v náročných podmínkách. Navíc, pokud potřebujete označení odstranit, můžete tak snadno učinit pomocí acetonu.
3. Přesnost:
Se šířkou čáry 2,5 mm získáte optimální kontrolu a přesnost při označování. Zlatá barva se nádherně vyjímá na různých površích a dodá vašemu projektu šmrnc a profesionalitu.
Příklady použití:

  • Domácnost: Označte své plastové a skleněné láhve, kompoty, džemy, síťky na regály, CD a DVD, balíky, pneumatiky, schránky, plastové i keramické květináče a nádoby. Všechno bude mít své místo a řád.
  • Řemeslo: Skvělý nástroj pro označování spojovacího materiálu, elektromateriálu, skla, zrcadel, plastových, dřevěných a kovových dílů a konstrukcí. Už nikdy nezabloudíte mezi skříňku a spínač, rozvodné skříně a jističe.
  • Průmysl: Ideální pro hutné materiály, motory, kovové a plastové nádrže, přepravní obaly, konstrukční materiály, elektroinstalace, plynofikaci, revizní a kontrolní záznamy. Vaše pracoviště bude přehledné a efektivní.

Nejčastější dotazy:

  • 1. Je barva permanentní?
  • Ano, barva je odolná vůči vodě a oděru, což zaručuje její dlouhotrvající. V případě potřeby ji však můžete odstranit acetonem.
  • 2. Jak dlouho trvá, než barva zaschne?
  • Barva je rychleschnoucí, takže se můžete těšit na téměř okamžité výsledky bez čekání.
  • 3. Je popisovač bezpečný pro použití uvnitř i venku?
  • Absolutně. ALTECO Paint Marker je navržen pro vnitřní i venkovní použití, odolává přírodním vlivům a zachovává si svoji kvalitu.

Získejte svůj ALTECO Paint Marker zlatý popisovač 8g ještě dnes a zažijte novou úroveň efektivity a pořádku ve všech aspektech vašeho života. 

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: ALTECO Paint Marker zlatý popisovač 8g

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku