expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Aplikátor

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
AF26227
59 Kč
Cena bez DPH: 49 Kč

Představujeme vám Auto Finesse Aplikátor – základní nástroj pro každého, kdo pečuje o své auto s láskou a péčí. Tento set tří žlutých pěnových aplikátorů je navržen tak, aby byl vaším ideálním pomocníkem při aplikaci našich vosků, přípravků na ošetření plastů a gelů na pneumatiky. Proč si vybrat právě tento produkt? Pojďme se na to podívat podrobněji. auto-finesse-aplikator-1.png

Všestrannost na prvním místě
Auto Finesse Aplikátor je univerzální a může být použit pro různé účely. Ať už potřebujete nanést vosk na lak, ošetřit plastové části nebo dodat pneumatikám lesk a ochranu, tento aplikátor zvládne všechno. Nemusíte mít spoustu různých nástrojů, když můžete mít jeden, který zvládne všechno.
Perfektní rozměry pro dokonalou kontrolu
S průměrem 100 mm a tloušťkou 10 mm se aplikátor dokonale vejde do ruky, což zaručuje pohodlné a přesné nanášení. Jeho kompaktní rozměry umožňují snadné skladování a manipulaci, přičemž poskytuje dostatečnou plochu pro efektivní práci.
Jemná struktura pro maximální šetrnost
Auto Finesse Aplikátor je vyroben z velmi jemné pěny, která je šetrná k povrchům vašeho auta. Nebudete muset mít obavy z poškrábání nebo jiného poškození. Tento aplikátor zaručí, že váš lak a ostatní povrchy budou perfektně ošetřeny bez jakýchkoli nežádoucích stop.
Lehký a přenosný
S hmotností pouhých 10 g je tento aplikátor lehký jako pírko. Můžete jej jednoduše nosit s sebou v autě nebo v kufříku s čistícími prostředky. Díky své nízké hmotnosti se s ním snadno pracuje a neunavuje ruku ani při delším používání.
Balíček tří pro delší životnost
Sada obsahuje tři aplikátory, takže budete mít po ruce vždy čistý nástroj pro každý úkol. To znamená, že můžete mít jeden aplikátor na vosk, druhý na ošetření plastů a třetí na pneumatiky. Prodlužuje se tak životnost každého aplikátoru a zaručuje maximální čistotu při každém použití.

auto-finesse-aplikator-2.png
Často kladené otázky a odpovědi

  • Mohu používat aplikátor i na jiné produkty než od Auto Finesse?
  • Ano, aplikátor je univerzální a může být použit is jinými značkami produktů pro ošetření auta.
  • Jak často bych měl aplikátory vyměňovat?
  • Frekvence výměny závisí na četnosti používání a druhu produktů, které aplikujete. Vždy je však dobré mít po ruce čistý aplikátor pro každý nový úkol.
  • Jak mám čistit aplikátory?
  • K čištění aplikátorů stačí teplá voda a jemné mýdlo. Nechte je vysušit na vzduchu a opět je můžete použít.

Nepodceňujte detailní péči o své auto. S Auto Finesse Aplikátorem získáte nejen skvělý nástroj, ale také jistotu, že vaše auto bude vypadat vždy dokonale. 

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Aplikátor

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku