expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Barrel Brush - Kartáč na kola

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
AF30504
890 Kč
Cena bez DPH: 736 Kč

Proč si zamilujete Auto Finesse Barrel Brush?

Představte si, že vaše auto září jako nové – nejen zvenčí, ale také zevnitř kol. Víme, jak je důležité mít čistá a lesklá kola, která dokonale doplňují vzhled vašeho vozu. A právě proto tu pro vás máme revoluční Auto Finesse Barrel Brush – kartáč na kola, který přemění čištění kol na jednoduchý a efektivní zážitek.
Precizní čištění i na těch nejobtížněji dostupných místech
S Auto Finesse Barrel Brush už nebude místo, kam se nedostanete. Tento flexibilní kartáč je navržen tak, aby se dostal i tam, kde standardní kartáče selhávají. Od vnitřních částí kol až po prostor za brzdovými třmeny – vše bude dokonale čisté.
Jemné, ale účinné štětiny
Jednou z největších výhod tohoto kartáče jsou jeho jemné štětiny. Jsou dostatečně měkké, aby nepoškodily žádný povrch kol – ať už se jedná o chrom, lak nebo leštěný povrch. A co víc, díky dlouhému držadlu o délce 13 cm a celkové délce kartáče 46 cm je manipulace s kartáčem jednoduchá a pohodlná.
Flexibilita na prvním místě
Hlavní vlastností Auto Finesse Barrel Brush je její neuvěřitelná flexibilita. Kartáč můžete snadno ohnout a vytvarovat do požadovaného tvaru, abyste dosáhli i těch nejnáročnějších částí kol. Už žádné kompromisy při čištění - nyní máte nástroj, který se přizpůsobí vašim potřebám.

auto-finesse-barrel-brush-kefa-na-kolesa-1.png
Technické parametry, které vás přesvědčí

  • Délka celého kartáče: 46 cm
  • Průměr kartáče: 9,5 cm
  • Délka držadla: 13 cm
  • Štětiny: Jemné a bezpečné pro všechny povrchy kol (s výjimkou lesklých černých alu kol)

Bezpečnost na prvním místě

  • I když je Auto Finesse Barrel Brush ideální pro většinu povrchů, důležité je zmínit, že není bezpečná pro použití na lesklá černá alu kola. Vaše bezpečnost a spokojenost jsou pro nás prioritou, proto vám tento důležitý detail neunikne.

auto-finesse-barrel-brush-kefa-na-kolesa-2.png

Odpovědi na vaše dotazy a námitky

  • Je kartáč vhodný pro všechny typy kol?
  • Ano, s výjimkou lesklých černých alu kol. Jemné štětiny jsou navrženy tak, aby byly šetrné k různým povrchům včetně chromu, laku a leštěných povrchů.
  • Jak často bych měl používat Auto Finesse Barrel Brush?
  • Doporučujeme pravidelné používání při každém mytí auta, abyste udrželi kola v top stavu a předešli hromadění nečistot.
  • Co když se kartáč zlomí při ohýbání?
  • Auto Finesse Barrel Brush je vyrobena z kvalitních materiálů, které zajišťují její dlouhou životnost a odolnost i při opakovaném ohýbání a tvarování.

Auto Finesse Barrel Brush není jen kartáč na kola – je to váš nový nejlepší přítel při péči o auto. S její flexibilitou, jemnými štětinami a praktickým designem už nikdy nebudete muset potýkat s nečistotami na kolech. Dejte vašemu autu tu péči, kterou si zaslouží, a zažijte ten pocit z dokonale čistých kol. 

auto-finesse-barrel-brush-kefa-na-kolesa-3.png

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Barrel Brush - Kartáč na kola

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku