expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Detailing Brushes Hog Hair - Sada štětců

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
AF26235
1 163 Kč
Cena bez DPH: 961 Kč

 

Proč byste si měli vybrat tuto sadu štětců?
Jste na cestě k dokonalosti v péči o vaše auto. Vaše vášeň si zaslouží jen to nejlepší a my vám přinášíme právě to. Představujeme vám Auto Finesse Detailing Brushes Hog Hair – Sada štětců, exkluzivní dvojici luxusních štětců, které změní váš detailingový zážitek na zcela novou úroveň.

auto-finesse-detailing-brushes-hog-hair-sada-stetcov-1.png

Co je na našich štětcích tak výjimečné?

  1. Super měkké divoké štětiny: Naše štětiny jsou vyrobeny z přírodních divokých chlupů, které jsou až o 75% delší než průmyslový standard. To zajišťuje hluboké čištění i těch nejsložitějších designů kol a špic.
  2. Bezpečné pro lak: Super měkké štětiny jsou šetrné k vašemu laku a zajišťují, že během čištění nebudete mít žádné škrábance ani viry.
  3. Perfektní pro jakékoli detaily: Ať už čistíte kola, mřížky, mezery kolem odznaků, nebo jiná obtížně přístupná místa, tyto štětce jsou vaším ideálním společníkem.
  4. Rukojeť navržená pro komfort: Plně vyvážená pevná dřevěná rukojeť je ergonomicky tvarovaná, aby vám poskytovala maximální pohodlí i při delších čisticích seancech.
  5. Praktická sada: V balení naleznete dva štětce - jeden velký a jeden malý. To znamená, že budete připraveni k čištění různých částí vašeho auta bez nutnosti měnit nástroje

auto-finesse-detailing-brushes-hog-hair-sada-stetcov-2.png

Jak vám tyto štětce ušetří čas a námahu?

  • Použití našich Auto Finesse Detailing Brushes znamená, že budete schopni důkladně vyčistit i ty nejkomplikovanější části vašeho auta rychleji a efektivněji. Štětiny jsou pevně upevněny epoxidovým lepidlem, což zaručuje jejich dlouhou životnost a odolnost i při pravidelném používání.

Co jste možná nevěděli?

  • Stylové přepravní pouzdro: Naše štětce přicházejí v elegantním přepravním pouzdře, které je chrání a zároveň usnadňuje jejich uskladnění a přenos.
  • Vyrobeno s vášní: Každý štětec je výsledkem precizní ruční práce, což garantuje jejich kvalitu a spolehlivost.

auto-finesse-detailing-brushes-hog-hair-sada-stetcov-4.png

Proč si zákazníci oblíbili naše štětce?

  • Zákazníci si pochvalují nejen kvalitu našich štětců, ale také jejich všestrannost a komfort při používání. Množství pozitivních recenzí svědčí o tom, že se jedná o nezbytný nástroj pro každého seriózního detailistu.

Pokud hledáte způsob, jak dodat vašemu autu tu nejlepší péči, Auto Finesse Detailing Brushes Hog Hair - Sada štětců je odpovědí. S našimi štětci si můžete být jisti, že každá část vašeho auta bude zářit čistotou bez jakýchkoli kompromisů.
auto-finesse-detailing-brushes-hog-hair-sada-stetcov-3.png

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Detailing Brushes Hog Hair - Sada štětců

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku