expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Dual Foam Applicator - Oboustranný aplikátor

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
AF27266
233 Kč
Cena bez DPH: 193 Kč

Auto Finesse Dual Foam Applicator - Oboustranný aplikátor

auto-finesse-dual-foam-applicator-obojstranny-aplikator-1.png
Proč si vybrat náš Auto Finesse Dual Foam Applicator?

  • Představte si, že máte v rukou nástroj, který je ztělesněním dokonalosti a všestrannosti. Auto Finesse Dual Foam Applicator je přesně to, co potřebujete k dosažení profesionálních výsledků při každém detailingovém úkonu. Tento oboustranný aplikátor je vyroben ze dvou typů vysoce kvalitní, otevřené celulózové pěny, což z něj činí ideálního společníka pro všechny vaše potřeby v oblasti voskování a leštění.

Dva povrchy pro maximální efektivitu

  • Bílá, středně tvrdá strana: Tato strana je navržena tak, aby zvládla různé ruční leštící úlohy. Je perfektním partnerem pro náš Tripple All-in-One Polish, který vám umožní dosáhnout hladkého a lesklého povrchu vozidla bez jakýchkoli problémů.
  • Černá, super-měkká strana: Převraťte aplikátor na černou stranu a získáte dokonalý nástroj pro přidávání odolných ochranných vrstev. Tato strana je ideální pro použití s ​​našimi Signature Hard Waxes nebo Radiance Carnauba Crème. Kromě toho je výborná také pro aplikaci různých vodních nebo silikonových přípravků na ochranu obložení a pneumatik.

Všestrannost, která šetří čas a peníze

  • Bez ohledu na to, zda jste profesionální detailer nebo nadšenec, který si rád dopřeje péči o svůj vůz, náš Dual Foam Applicator vám nabízí všestrannost, kterou potřebujete. Dodává se v balení po dvou kusech, abyste vždy měli k dispozici čerstvý aplikátor pro každý detailingový projekt. Už se nemusíte obávat, že byste byli bez správného nástroje, když jej nejvíc potřebujete.

auto-finesse-dual-foam-applicator-obojstranny-aplikator-2.png

Technické specifikace:

  • Rozměry: 150mm x 90mm x 30mm
  • Hmotnost: 40.00g

Pro koho je tento produkt určen?

  • Auto Finesse Dual Foam Applicator je ideální pro každého, kdo touží po nejvyšší kvalitě a dokonalém výsledku. Je to skvělý nástroj pro profesionální detailery i pro domácí nadšence. Nezáleží na vaší úrovni zkušeností, tento aplikátor vám umožní dosáhnout výsledků, které okouzlí každého.

Často kladené otázky:

  • 1. Mohu tento aplikátor použít na všechny typy vozidel?
  • Ano, náš Dual Foam Applicator je univerzální a vhodný pro všechny typy vozidel, ať už se jedná o osobní auta, SUV nebo motocykly.
  • 2. Jak často bych měl aplikátor měnit?
  • Doporučujeme aplikátor měnit po každém větším detailingovém projektu nebo když zjistíte, že pěna začíná ztrácet svoji původní strukturu. S naším balením po dvou kusech máte vždy po ruce rezervu.
  • 3. Je aplikátor snadno čistitelný?
  • Ano, aplikátor je snadno čistitelný. Po každém použití jej jednoduše opláchněte teplou vodou a nechte jej přirozeně uschnout.

Pokud hledáte nástroj, který zosobňuje kvalitu, všestrannost a profesionální výsledky, nehledejte dál. Auto Finesse Dual Foam Applicator je přesně to, co potřebujete pro dokonalou péči o váš vůz. Pořiďte si jej ještě dnes a zažijte rozdíl!

auto-finesse-dual-foam-applicator-obojstranny-aplikator-3.png
 

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Dual Foam Applicator - Oboustranný aplikátor

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku