expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Doprava ZDARMA 

při nákupu od 2 250 Kč

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Illusion Show Car Carnauba Wax 150g

na objednávku do 2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ produktu - Online katalog
Kód produktu
AF26275
2 338 Kč
Cena bez DPH: 1 932 Kč

Auto Finesse Illusion Show Car Carnauba Wax vosk na výstavní vůz byl speciálně vyvinut tak, aby vyhovoval potřebám těch, kteří chtějí dosáhnout co nejhlubšího lesku. Vyrobeno ze 48% objemového brazilského karnaubského vosku T1, syntetických polymerů a olejů pro zintenzivnění lesku, které dodávají ten nejhlubší a nejmokřejší lesk. Vosk Illusion není navržen tak, aby nabízel maximální odolnost, ale může poskytnout výdrž 2-3 měsíce, aby udržel váš předvedený vůz chráněný po dobu, po kterou bude stát nebo skladovat.

  • Všechny vosky Auto Finesse® jsou pečlivě ručně míchány ve Velké Británii a ošetřují váš vůz přirozenou ochranou proti živlům, které mu dodávají vodoodpudivost a odolnost vůči znečištění životního prostředí (včetně UV vyblednutí, kyselých dešťů a ptačích výkalů).
  • Ať už má vaše auto nebo motocykl moderní bezbarvý lak nebo klasický jednostupňový lakovací systém, vosky Auto Finesse® mu poskytnou ochranu, kterou potřebuje, aby přežil realitu každodenního života.

auto-finesse-illusion-show-car-carnauba-wax-1.jpg

Aplikace:

  • Před nanesením jakéhokoli vosku se ujistěte, že je vozidlo čisté. Použijte hliněnou tyčinku, abyste se ujistili, že na povrchu není žádná spojená kontaminace. Pokud lak nebyl vyleštěn za posledních 6-12 měsíců, je rozumné připravit povrch předvoskovým čistícím prostředkem nebo dokonce vícestupňovým strojovým leštěním, abyste dosáhli co nejlepších výsledků.
  • Použijte pěnový aplikátor (Waxmate) na polovinu otáčky v nádobě s voskem – tím se nanese na voskování. Nanášejte malými, rovnoměrnými a překrývajícími se tahy. Vosk má dlouhou cestu, takže jej používejte s mírou. Po dokončení jednoho panelu přejděte na další panel a po dokončení vylepšete předchozí panel.
  • Pokud vosk zaschl nebo se objeví „sekundární zakalení“ vosku (Jav, který se někdy může vyskytnout v horkém nebo vlhkém podnebí, zvláště pokud byl produkt nanesen nadměrně.), můžete použít rychlý detailer na vodní bázi (Finale) k usnadnění odstraňování zbytků.
  • Mezi jednotlivými vrstvami nebo vrstvami vosku je důležité počkat alespoň 3 hodiny a nevoskovat jej, pokud je okolní teplota nižší než 6 stupňů Celsia nebo vyšší než 25. Je také důležité, abyste nevoskovali na přímém slunci, kvůli možným problémům s vytvrzováním.

auto-finesse-illusion-show-car-carnauba-wax-2.jpg

auto-finesse-illusion-show-car-carnauba-wax-3.jpg

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Illusion Show Car Carnauba Wax 150g

Typ vozidla:

Doporučené produkty

Alternativy

Heuréka, zákazníci jsou s námi spokojeni

Katalog produktů
expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Doprava ZDARMA  při nákupu od 2 250 Kč
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku