expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Interior Detailing Brush - Štětec na interiér

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
AF27264
535 Kč
Cena bez DPH: 442 Kč

Auto Finesse Interior Detailing Brush je naprostou nezbytností pro každého, kdo dbá na čistotu a perfektní vzhled svého auta. Ať už se jedná o pravidelnou údržbu nebo čas od času hlubší čištění, tento štětec je ideální pro všechny úkoly spojené s čištěním interiéru.
Klíčové vlastnosti:

  • Odolná a ergonomická rukojeť: Štětec má pevnou, tvarovanou dřevěnou rukojeť, která je navržena tak, aby vydržela každodenní používání a poskytovala maximální pohodlí i při nejintenzivnějším čištění.
  • Robustní a trvanlivé štětiny: Přírodní štětiny z divokých vlasů jsou krátce střiženy pro maximální kontakt, přičemž jsou dostatečně jemné, aby nedošlo k poškození citlivých povrchů jako jsou plasty, kůže a textilie.
  • Bezpečné a efektivní čištění: Středně jemné, neškrábavé štětiny jsou ideální pro bezpečné míchání čisticích prostředků bez rizika mechanického poškození materiálů. Štětec pomáhá čistícím prostředkům dosáhnout každé zákoutí a zaručuje, že použité řešení je odstraněno a nahrazeno čerstvým.

auto-finesse-interior-detailing-brush-stetec-na-interier-1.png

Proč si vybrat právě Auto Finesse Interior Detailing Brush?

  1. Maximální účinnost čisticích prostředků: Díky štětci jsou čisticí prostředky schopny proniknout do každého rohu a spáry, čímž zabezpečují efektivní odstranění nečistot a škodlivých částic.
  2. Dlouhodobá ochrana: Pravidelným používáním štětce udržíte čalounění, kůži, plasty a ozdobné prvky v perfektním stavu po delší dobu.
  3. Univerzálnost: Štětec je ideální pro použití s ​​jemnými čistícími prostředky jako Total Interior Cleaner, Hide Leather Cleaner, Spritz Interior Quick Detailer a Wipe Out Interior Disinfectant. Je také vhodný k hlubšímu čištění textilií, koberců a rohoží s vhodným ředěním čisticího prostředku Verso All Purpose Cleaner.

Jak používat Auto Finesse Interior Detailing Brush?

  • Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme přečíst si náš Ultimate Interior Cleaning Guide, kde naleznete podrobný návod na bezpečné a efektivní čištění. Jednoduše namočte štětec do čistícího roztoku a jemně přecházejte po povrchu, abyste zabezpečili maximální účinnost čistícího prostředku.

auto-finesse-interior-detailing-brush-stetec-na-interier-2.png

Nejčastější dotazy:

  • Je štětec bezpečný na kožené povrchy?
  • Ano, štětiny jsou dostatečně jemné na to, aby nedošlo k poškození citlivých povrchů včetně kůže.
  • Mohu štětec použít i na textilie?
  • Ano, štětec je ideální pro čištění textilií, koberců a rohoží, když se použije s vhodným čistícím roztokem.
  • Jak často bych měl štětec používat?
  • Štětec můžete používat pravidelně pro běžnou údržbu nebo při hloubkovém čištění podle potřeby.

Investujte do čistoty a dlouhodobého vzhledu interiéru vašeho auta. S Auto Finesse Interior Detailing Brush bude vaše auto vypadat vždy jako nové. Objednejte si jej ještě dnes a objevte rozdíl, který profesionální čistící nástroj dokáže udělat!

auto-finesse-interior-detailing-brush-stetec-na-interier-3.png

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Interior Detailing Brush - Štětec na interiér

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku