expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Micro Tweed Towel - Utěrka

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
AF26910
183 Kč
Cena bez DPH: 151 Kč

Dokonalost v každém tahu: Proč je Auto Finesse Micro Tweed Towel nezbytností pro vaši autokosmetiku?
Představte si, že máte produkt, který nejenže dělá svoji práci, ale dělá ji výjimečně dobře. Auto Finesse Micro Tweed Towel je víc než jen obyčejná utěrka - je to váš nový nejlepší přítel v péči o vůz.
Proč si vybrat právě tuto utěrku?

  1. Unikátní mikrovláknový vzor: Tajemství této utěrky spočívá v jejím jedinečném mikrovláknovém tkaní, které je speciálně navrženo pro efektivní odstraňování zbytků leštidel a vosků. Mikrovlákna bezpečně zachycují nečistoty do speciálních kapes uvnitř povrchu, čímž zabraňují jejich opětovnému kontaktu s lakem vašeho auta.
  2. Bezpečná a efektivní: Už žádné obavy z poškrábání nebo poškození laku. Mikrovlákna jemně a účinně odstraňují nečistoty, čímž minimalizují šance na poškození povrchu. S touto utěrkou je odstraňování zbytků leštidel a vosků jednodušší a bezpečnější než kdykoli předtím.
  3. Odolné hrany: Každá utěrka je vybavena speciálním neškrábavým okrajem, který je důkladně šitý, aby se zabránilo roztřepení. Díky tomu zůstane vaše utěrka v perfektním stavu mnohem déle, což znamená, že dostanete víc za své peníze.
  4. Perfektní rozměry: S rozměry 400x400 mm je tato utěrka ideální pro použití na všech částech vozidla. Její váha 70 g zaručuje, že je dost lehká pro snadnou manipulaci, ale zároveň dostatečně robustní pro odstranění i těch nejodolnějších zbytků.
  5. Jednoduché rozpoznání: Fialová barva této utěrky ji činí snadno identifikovatelnou ve vašem kitbagu, takže vždy budete vědět, kde ji najít, když ji budete potřebovat.

auto-finesse-micro-tweed-towel-utierka-1.png

Bezkonkurenční kvalita pro každého autokosmetického nadšence

  • Naše Micro Tweed Microfibre Towel je dokonalým doplňkem k našim leštícím produktům a podpisovým tvrdým voskem. Ať už jste profesionální detailer nebo amatérský nadšenec, tato utěrka je navržena tak, aby splnila a překročila vaše očekávání.

Nejčastější dotazy a odpovědi:

  • Otázka: Je tato utěrka bezpečná na všechny typy laku?
  • Odpověď: Ano, unikátní mikrovláknový vzor je navržen tak, aby byl jemný pro všechny typy laku a minimalizoval riziko poškození.
  • Otázka: Jak často bych měl utěrku prát?
  • Odpověď: Doporučujeme utěrku prát po každém použití, abyste zajistili její dlouhou životnost a vždy dosáhli optimálních výsledků.
  • Otázka: Mohu ji použít i na jiné povrchy než jen lak auta?
  • Odpověď: Ano, tato utěrka je všestranná a je vhodná pro použití na různých površích včetně skla a plastů.

Nechte Auto Finesse Micro Tweed Towel stát se vaším nenahraditelným pomocníkem v péči o váš vůz. Objednejte si ji ještě dnes a zažijte rozdíl, který přináší skutečná kvalita a inovace!

auto-finesse-micro-tweed-towel-utierka-2.png

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Micro Tweed Towel - Utěrka

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku