expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Micro Wash - Prací prostředek 500 ml

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
AF30333
388 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč

Představte si, že byste mohli své mikrovláknové utěrky, sušící ručníky a doplňky udržet ve stavu jako nové – stále jemné, nadýchané a připravené pro další detailingový úkol. S Auto Finesse Micro Wash j e to možné! Tento profesionální prací prostředek je navržen speciálně pro čištění a obnovení mikrovláknových textilií, čímž prodlužuje jejich životnost a účinnost. S naším Micro Wash budete mít jistotu, že vaše detailingové nástroje jsou vždy připraveny k použití – a ušetříte čas i peníze.

auto-finesse-micro-wash-praci-prostriedok-500-ml-1.png
Proč si vybrat Auto Finesse Micro Wash?

  1. Profesionální čištění a obnovení mikrovláknových textilií: Tento pokročilý tekutý prací prostředek je navržen tak, aby bezpečně obnovil vaše utěrky do stavu jako nové, bez poškození jemných vláken. Odstraní hluboce usazené nečistoty, zbytky produktů a obecné skvrny.
  2. Prodlužuje životnost a účinnost: Udržováním vašich mikrovláknových doplňků v nejlepším stavu, Micro Wash prodlužuje jejich životnost a zvyšuje jejich účinnost. To znamená, že vaše utěrky budou vždy připraveny na jakoukoli detailingovou úlohu, což vám ušetří čas a peníze na nákup nových.
  3. Bez zbytků a práškových částic: Na rozdíl od mnoha jiných čisticích prostředků, Micro Wash nezanechává žádné zbytky ani práškové částice, které by mohly poškrábat citlivé povrchy nebo kontaminovat vaše detailingové produkty.
  4. Efektivní při nízkých teplotách: Navržený pro efektivní působení i při nízkých teplotách praní, Micro Wash obnovuje původní nadýchanost mikrovláknových textilií bez rizika jejich poškození.
  5. Široká použitelnost: Ideální pro ruční i strojní praní, Micro Wash je kompatibilní se všemi typy mikrovláknových tkanin. Můžete jej dokonce použít k obnovení semišových volantů po čištění, aby zůstaly měkké a pružné.
  6. Praktický průvodce a rady: Pro detailisty máme připraven kompletní průvodce - Jak čistit mikrovláknové utěrky a Jak čistit semišový volant, kde naleznete všechny potřebné informace a tipy pro maximální péči o vaše doplňky.

auto-finesse-micro-wash-praci-prostriedok-500-ml-2.png

Jak používat Auto Finesse Micro Wash?

  1. Pro ruční praní: Přidejte doporučené množství Micro Wash do teplé vody a nechte utěrky namočené 10-15 minut. Potom jemně přetřete a důkladně opláchněte.
  2. Pro strojní praní: Přidejte doporučené množství Micro Wash do prostoru pro prací prostředek v pračce a nastavte program pro praní při nízké teplotě. Po skončení praní nechte utěrky přirozeně uschnout.

Auto Finesse Micro Wash je dokonalým společníkem pro každého detailistu, který pečuje o své vybavení. Zkombinujte jej s naším Detailers Laundry Bag, který je ideální pro přenášení vašich těžkých utěrek a doplňků.
Nechte své mikrovláknové textilie zářit v plné kráse s Auto Finesse Micro Wash - vaším spolehlivým partnerem pro profesionální péči a údržbu. Objednejte si ještě dnes a přesvědčte se sami, proč je tento prací prostředek nezbytností pro každého detailistu!

auto-finesse-micro-wash-praci-prostriedok-500-ml-3.png

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Micro Wash - Prací prostředek 500 ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku