expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Polishing Pad - Mikrovláknový aplikátor

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
AF28072
114 Kč
Cena bez DPH: 94 Kč

Objevte tajemství dokonalého lesku s Auto Finesse Polishing Pad!
Představujeme vám Auto Finesse Polishing Pad , špičkový mikrovláknový aplikátor, který změní způsob, jakým čistíte a leštíte své auto. Tento praktický pomocník není jen obyčejný aplikátor - je to váš nový nejlepší přítel při péči o auto. A proč? Protože přináší řadu výhod, které ocení každý nadšenec do automobilů.
Proč si vybrat Auto Finesse Polishing Pad?

  1. Perfektní lesk bez poškrábání: Jemná mikrovlákna umožňují efektivní leštění vašeho laku bez jakéhokoli rizika poškození. Zanechte svůj lak svítící a hladký jako nový.
  2. Všestrannost: Tento aplikátor není jen na vnější lak. Je také ideální pro šetrné čištění interiéru, ať už se jedná o látkové nebo kožené sedačky, palubní desku a jiné povrchy v interiéru vozidla. Jednoduše řečeno, jeden nástroj na všechno!
  3. Snadná údržba: Auto Finesse Polishing Pad můžete opakovaně prát v pračce. Užijte si dlouhodobou čistotu a efektivitu bez nutnosti neustálého kupování nových aplikátorů.
  4. Ergonomický design: Rozměry 140 x 90 x 50 mm a hmotnost pouhých 45 g zaručují pohodlné používání. Pad se perfektně vejde do ruky, což usnadní a zrychlí vaši práci.
  5. Kvalita za skvělou cenu: Vysoká kvalita za přijatelnou cenu. Investice, která se vám určitě vyplatí, protože vaše auto bude vždy vypadat jako nové.

auto-finesse-polishing-pad-mikrovlaknovy-aplikator-1.png

Nejčastější dotazy a odpovědi

  • Je aplikátor vhodný pro všechny typy laků?
  • Ano, Auto Finesse Polishing Pad je navržen tak, aby byl šetrný ke všem typům laků, včetně těch nejcitlivějších.
  • Může se používat s různými čistícími prostředky?
  • Samozřejmě! Tento aplikátor můžete používat s různými čistícími a leštícími prostředky. Získáte tak maximální efektivitu při každém použití.
  • Jak často můžu aplikátor prát?
  • Podle potřeby. Mikrovlákna jsou vyrobena tak, aby odolala opakovanému praní bez ztráty kvality. Hodně našich zákazníků ho peří po každém větším čištění a vždy je připraven k dalšímu použití.
  • Nezanechává vlákna na povrchu?
  • Ne, kvalitní mikrovlákna Auto Finesse Polishing Pad nezanechávají žádná vlákna ani stopy na povrchu. Váš lak bude dokonale čistý a lesklý.
  • Proč bych měl investovat do tohoto aplikátoru?
  • Investice do Auto Finesse Polishing Pad znamená investici do kvality a efektivity. Ušetříte čas, peníze a vaše auto bude vždy vypadat jako z autosalonu.

Auto Finesse Polishing Pad je nepostradatelným pomocníkem pro každého, kdo si cení krásy a čistoty svého auta. S jeho univerzálností, jemností a efektivností budete mít vždy jistotu, že vaše auto dostává tu nejlepší péči.

auto-finesse-polishing-pad-mikrovlaknovy-aplikator-2.png
 

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Polishing Pad - Mikrovláknový aplikátor

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku