expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Rejuvenate Pro Wax Cleanser 500ml

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
AF32878
713 Kč
Cena bez DPH: 589 Kč

Auto Finesse Rejuvenate Pro Wax Cleanser je nové leštidlo na lak auta s čistícími efekty pro přípravu laku před voskováním či nanesením syntetických sealantů. Nové čistící leštidlo Auto Finesse Rejuvenate Paintwork Cleanser je univerzálním přípravkem pro přípravu laku pro aplikaci jak přírodních vosků, tak i syntetických sealantů.

auto-finesse-rejuvenate-pre-wax-cleanser-1.jpg

Rejuvenate, speciálně vyvinutý pro vylepšení krásy a výkonu našich Signature Waxe s, je pokročilý brusný předvoskový čistící prostředek, který nabízí rychlý a snadný způsob dodání nápadné povrchové úpravy na úrovni concours.

Tato čistící a korekční směs nové generace, vyrobená ze speciálně vybrané směsi lazurovacích olejů, hloubkových čistících rozpouštědel a jemných brusiv, je schopna odstraňovat lehké stopy po víření, oxidaci a jiné odolné nečistoty, vyplňovat a zakrývat lehké škrábance. co nejlépe využít vlastností jakékoli ochranné vrstvy vosku aplikované na vrch.

auto-finesse-rejuvenate-pre-wax-cleanser-2.jpg

Leštidla, směsi a přípravky na čištění laku používají ostré abrazivní částice k fyzickému odstranění malé vrstvy vrchního povrchu vašeho laku. Bez ohledu na to, zda se jedná o aplikaci na moderní dvoustupňovou barvu s bezbarvou vrstvou nebo vintage vrchní laky, jde o to, abyste celou plochu zarovnali, aby skvrny zmizely bez rizika, že se při nanášení vašich ochranných vrstev zablokují ve finální úpravě. Chyby laku jsou okamžitě viditelné, protože se lámou a neustále směřují světlo odrážející se zpět do vašeho oka, fyzické vyrovnávání a vyhlazování povrchů tyto defekty odstraňuje, aby se světlo odráželo rovnoměrněji, výsledkem čehož je hlubší, lesklejší a rafinovanější vzhled.

Kombinace speciálních abraziv a hloubkových čistících rozpouštědel vyvinutých pro Rejuvenate jemně zušlechťuje lak, aby se odstranilo lehké víření a jiné jemné defekty, přičemž současně protíná oxidaci způsobenou reakcí laku se vzdušným kyslíkem, čímž vzniká matný a vybledlý vzhled. Kromě toho, že navracejí lesk, jsou tato jemná brusiva také speciálně vybrána, protože se rychle rozkládají a snadno se propracovávají, přičemž je zaoblují v mikroskopickém měřítku jen s tím nejmenším tlakem. Díky tomu je Rejuvenate dokonalým přípravkem pro předvoskování pro ruční nanášení, jakož i strojní leštění. Více o vědě o tom, jak můžete použít brusiva k dosažení dokonalého laku, naleznete v našem článku – Vysvětlení všech leštidel na auta.

Rejuvenate je středně abrazivní leštidlo s brusivy schopnými odstranit drobné defekty laku a navíc obsažená rozpouštědla usnadňují odstranění usazených nečistot. Na rozdíl od předchozí varianty, je Rejuvenate možné použít jak pro ruční leštění, tak pro leštění strojní s rotační či orbitální leštičkou a je efektivnější v rámci odstranění defektů laku. Použitím Rejuvenate výrazně prohloubíte barvu laku a zlepšíte konečný finiš.

auto-finesse-rejuvenate-pre-wax-cleanser-3.jpg

Rejuvenate, vhodný pro všechny typy laků a dokonce i pro lesklé plasty , vytváří optimální základ pro podporu přilnavosti vosku, čímž zajišťuje maximální lesk a odolnost vašich karnaubských ochranných vrstev, ale tento produkt je také nabitý speciálními lazurovacími oleji schopnými vyplnit a opticky vyrovnat lehké škrábance. , zakryje je na pohled a dodá ještě větší lesk a hloubku.

auto-finesse-rejuvenate-pre-wax-cleanser-4.jpg

Ruční aplikace

  • Naneste pár kapek na mikrovláknový aplikátor a krouživými pohyby leštěte jednotlivé díly.
  • Nenechte leštidlo na laku zbytečně zasychat.
  • Po leštění zbytky leštidla setřete jemnou mikrovláknovou utěrkou.

Strojní aplikace

  • Naneste pár kapek na měkký pěnový kotouč nebo na kotouč mikrovláknový.
  • Leštěte nižší rychlostí (otáčky 1200-1800).
  • Po leštění zbytky leštidla setřete jemnou mikrovláknovou utěrkou.

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Rejuvenate Pro Wax Cleanser 500ml

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku