expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Revitalise Pad No:2 Polishing Pad - Leštící kotouč

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
AF26264
416 Kč
Cena bez DPH: 344 Kč

Odstraňte škrábance jednoduše a efektivně s Auto Finesse Revitalise Pad No:2 Polishing Pad!
Představujeme vám revoluční Auto Finesse Revitalise Pad No.2 Polishing Pad , leštící kotouč speciálně navržen pro profesionální detailery a všechny automobilové nadšence, kteří chtějí dosáhnout dokonalého povrchu laku.
Proč je Auto Finesse Revitalise Pad No:2 tou nejlepší volbou?
1. Všestranná středně vysoká hustota:

Revitalise Pad No:2 je vybaven středně vysokou hustotou, která zaručuje ideální rovnováhu mezi efektivitou a jemností. Ať už potřebujete odstranit jemné škrábance nebo středně hluboké vady na laku, tento kotouč to zvládne bez problémů.
2. Částečně otevřené buněčné struktury:
Unikátní částečně otevřené buněčné struktury umožňují efektivní sběr odstraněného laku, čímž se minimalizuje riziko přehřátí a snižuje se pravděpodobnost vzniku hologramů. Tento inovativní design zajišťuje delší životnost kotouče a konzistentní výsledky při každém použití.
3. Žlutý design pro snadnou identifikaci:
Žlutá barva kotouče není jen estetická volba. Pomáhá vám rychle a snadno identifikovat správný kotouč, když pracujete s celou řadou Revitalise produktů. Ušetříte tak čas a zlepšíte svoji produktivitu.
4. Optimalizované rozměry:
S vnějším průměrem 160 mm a průměrem unašeče 125 mm je tento kotouč navržen tak, aby perfektně seděl na většinu leštících strojů. Výška 20 mm poskytuje dostatečný prostor pro efektivní leštění bez ztráty kontroly nad pohybem kotouče.
5. Kombinace s Revitalise produkty:
Pro maximální efekt použijte Revitalise Pad No:2 společně s Revitalise No:2 leštícími pastami. Tato kombinace byla speciálně navržena tak, aby dosáhla optimálních výsledků. Nezapomeňte před použitím aplikovat Pad Prime, který zajistí rovnoměrné nanesení pasty a minimalizuje riziko poškození laku.

auto-finesse-revitalise-pad-no-2-polishing-pad-lestiaci-kotuc-1.png
Technické parametry:

  • Vnější průměr: 160 mm
  • Průměr unašeče: 125 mm
  • Výška: 20 mm
  • Hmotnost: 0,1 kg
  • Tvrdost: Střední

Časté dotazy a námitky:

  • "Je tento kotouč vhodný pro začátečníky?"
  • Ano, ačkoli byl navržen pro profesionální detailery, jeho všestrannost a snadnost použití jej činí ideálním i pro začátečníky, kteří chtějí dosáhnout profesionálních výsledků.
  • "Mohu použít tento kotouč s jinými pastami?"
  • Ano, avšak pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme používat jej s Revitalise No:2 leštícími pastami, které jsou navrženy speciálně pro tento kotouč.
  • "Jak často bych měl kotouč čistit?"
  • Pro optimální výsledky doporučujeme kotouč pravidelně čistit po každém použití. To zajistí delší životnost a konzistentní výkon.

Auto Finesse Revitalise Pad No.2 Polishing Pad je vaším nezaměnitelným pomocníkem na cestě k dokonalému laku. S jeho inovativním designem, všestranností a snadným použitím je ideální volbou pro každého, kdo chce dosáhnout profesionálních výsledků. 

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Revitalise Pad No:2 Polishing Pad - Leštící kotouč

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku