expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Spirit Carnauba Wax 150g

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ produktu - Online katalog
Kód produktu
AF26274
2 771 Kč
Cena bez DPH: 2 290 Kč

Auto Finesse Spirit Carnauba Wax byl vyvinut k vylepšení metalických a perleťových povrchů laku a zároveň nabízí ochranu až na 6 měsíců.

auto-finesse-spirit-carnauba-wax-1.jpg

Spirit je ručně vyráběn ve Velké Británii, kde je přísně dodržován poměr pravé brazilské sušiny karnauby, včelího a kandelilového vosku. Vosky se používají k ošetření vozidla proti působení negativních vlivů životního prostředí. Důležitá je odolnost proti UV, vodoodpudivost, odolnost proti kyselým dešťům, ptačímu trusu atp. Auto Finesse Spirit obsahuje 50% T1 třídy brazilského karnaubského vosku, přičemž zbývající podíl je tvořen z přírodního včelího vosku, kandelilového vosku a oleje. Spirit představuje skutečné synonymum hloubky a optické jasnosti. Obsah netěkavých součástí vosku dodává Spiritu životnost až 5 měsíců od aplikace, a to na denně používaném automobilu. Perfektní voděodolnost přímo nutí sledovat při dešti kapky vody, které se mění na malé kuličky a stékají z automobilu bez zanechání vodního spotu. Vosky jsou vhodné pro světlé barvy laků, perleťové a metalické laky, a to jak na auta, tak motocykly.

auto-finesse-spirit-carnauba-wax-2.jpg

Aplikace:

  • Před voskováním se ujistěte, že je vozidlo čisté a chladné na dotek. Pokud je přítomna lepená kontaminace, připravte povrch pomocí hliněné tyčinky, abyste dosáhli co nejlepších výsledků. V případě, že je lak slabě znehodnocen, nebo vozidlo nebylo za posledních 6-12 měsíců leštěno, je vhodné použít i čistící prostředek před voskem, aby se vytvořil maximální lesk. Umístěte pěnový aplikátor do nádoby s automobilovým voskem a otočte jej o čtvrt otáčky, aby se podložka naplnila produktem. To je obvykle dostatek vosku k ochraně jednoho středně velkého panelu, ačkoli se to může lišit v závislosti na stavu laku. Naneste vosk na auto na panel malými, překrývajícími se kruhovými tahy, mírným tlakem a konzistentním vzorem, abyste získali plné pokrytí laku. Máte-li pocit, že aplikátor začíná vysychat po povrchu nebo je pokrytí nerovnoměrné, vraťte aplikátor do nádobky pomocí další čtvrtiny otáčky polštářku, aby se pěna znovu naplnila. Cílem při voskování je nanést produkt co nejtenčí a nejrovnoměrnější, neboť k ochraně a zvýraznění lesku vašeho vozu je to velmi dlouhá cesta.
  • Když dokončíte jeden panel normální velikosti nebo polovinu velkého, přejděte na další část stejné velikosti. Když dokončíte voskování druhé části, budete připraveni odleštit vosk z první pomocí plyšové utěrky z mikrovlákna. Pokračujte, dokud nebudou všechny panely dokončeny. Pokud byl vosk ponechán zaschnout nebo dojde-li k „sekundárnímu zakalení“ vosku (jev, který se někdy může vyskytnout v horkém nebo vlhkém podnebí, zvláště pokud byl produkt nanesen nadměrně), můžete použít rychle detailer k usnadnění odstraňování zbytků. Při nanášení více vrstev vosku pro extra hloubku, vlhkost a ochranu se ujistěte, že mezi jednotlivými vrstvami počkáte alespoň 3 hodiny.
  • Pro dosažení nejlepších výsledků nevoskujte vozidlo, je-li okolní teplota nižší než 6 stupňů Celsia nebo vyšší než 25 stupňů Celsia. Voskování na přímém slunci nebo v podmínkách vysoké vlhkosti může vést k nadměrnému nebo nedostatečnému vytvrzení produktu před odstraněním.

auto-finesse-spirit-carnauba-wax-3.jpg

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Spirit Carnauba Wax 150g

Typ vozidla:

Doporučené produkty

Alternativy

Katalog produktů
expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Rychlá doprava  až do Vaší garáže
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku