expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Auto Finesse Work Cloth Trio - Utěrky

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Auto Finesse
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
AF34154
327 Kč
Cena bez DPH: 270 Kč

Proč si vybrat Auto Finesse Work Cloth Trio?

Představte si, že máte v rukou nástroj, který vám umožní dosáhnout profesionálních výsledků s minimálním úsilím. Auto Finesse Work Cloth Trio je přesně to, co potřebujete pro dokonalou péči o vaše auto. Tyto jemné mikrovláknové utěrky s twistovanou konstrukcí vláken jsou stvořeny pro maximální účinnost a bezpečnost při každém kroku detailingu.

Kompletní péče s jedním produktem

  • Čištění karoserie, leštění, aplikace vosků, ochranných přípravků nebo čištění interiéru – vše zvládnete s našimi utěrkami. Jejich 40 x 40 cm rozměr a gramáž 300 gsm jsou ideální pro jakoukoli roli. Twistovaná konstrukce zaručuje, že utěrka nepouští vlákna, což je klíčové zejména při aplikaci keramických ochran, kde je čistota a preciznost na prvním místě.

Perfektní pro každý povrch

  • Auto Finesse Work Cloth utěrky jsou navrženy tak, aby minimalizovaly riziko poškrábání nebo nejednotné aplikace. Jejich jemný povrch zajišťuje plynulý pohyb na všech typech povrchů, ať už se jedná o lak, sklo nebo plastové části. S nimi dosáhnete profesionálních výsledků bez námahy.

Všestrannost v každém balení

  • V balení naleznete tři utěrky ve třech různých barvách, což vám umožní snadno rozlišit, kterou utěrku používáte pro konkrétní úkol. To je nejen praktické, ale také hygienické, zvláště když pracujete s různými čistícími a leštícími přípravky.

Největší výhody Auto Finesse Work Cloth Trio

  • Efektivnost a preciznost: Ať už aplikujete Auto Finesse Tripple, Rejuvenate nebo leštíte keramické ochrany Caramics, naše utěrky zajistí dokonalý výsledek.
  • Bezpečnost: Twistovaná konstrukce minimalizuje riziko poškrábání a zajišťuje, že utěrka nepouští vlákna.
  • Všestrannost: Ideální řešení pro čištění karoserie, oken i interiéru.
  • Praktičnost: Tři různé barvy v balení pro snadné rozlišení při použití.

Odpovědi na vaše dotazy

  • Je utěrka vhodná pro všechny typy povrchů? Ano, Auto Finesse Work Cloth utěrky jsou navrženy tak, aby byly bezpečné a efektivní na všech typech povrchů.
  • Mohu je prát? Určitě, utěrky jsou pratelné a opakovaně použitelné, což z nich činí dlouhodobého a spolehlivého pomocníka.
  • Jak často je mohu používat? Díky vysoce kvalitnímu mikrovláknu a pevné konstrukci jsou utěrky odolné a vhodné pro opakované použití.

Nezáleží na tom, jestli jste profesionální detailer nebo nadšený amatér, Auto Finesse Work Cloth Trio je vaším klíčem k perfektnímu výsledku. Zkuste je jednou a uvidíte, že už nikdy nebudete chtít nic jiného.
 

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Auto Finesse Work Cloth Trio - Utěrky

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku