expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Doprava ZDARMA 

při nákupu od 2 250 Kč

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Badboys Ceramic Wax Tutti Frutti PRO - keramický vosk 100ml

očekáváme naskladnění
Výrobce: BADBOYS
Zjistěte přesný typ produktu - Online katalog
Kód produktu
B6142
562 Kč
Cena bez DPH: 464 Kč
Tento produkt není momentálně k dispozici

badboys-ceramic-wax-tutti-frutti-pro-keramicky-vosk-100ml.jpg

BadBoys Ceramic Wax Tutti Frutti PRO - keramický vosk

Dovolujeme si Vám představit produkt s názvem Keramický vosk , protože obsahuje cca 30% keramických složek .(Pamatujte, že to neznamená, že vosk má trvanlivost keramických nátěrů!) Při vytváření produktu jsme se zaměřili na to, abyste měli z aplikace potěšení. Vosk se velmi snadno nanáší. Díky naší inovativní receptuře si můžete dovolit nanést silnější vrstvu bez obav z potíží s lapováním. Další vymožeností je možnost lehké a příjemné práce , bez obav ze zaschnutí produktu na povrchu (naskakování vosku můžete nechat do druhého dne). Aby byla vaše práce opravdu příjemná, vosk má fantastickou vůni. Keramický vosk je vhodný pro vrstvení, to znamená, že 24 hodin po nanesení první vrstvy můžeme nanést další nebo několik. Další charakteristickou vlastností keramického vosku je bezproblémová aplikace při různých teplotách . Pokud jsou funkce, které jsme uvedli, pro vás důležité, s radostí budete používat náš keramický vosk. Po nanesení a lapování vosku získáte dobrou ochranu laku, fantastický hydrofobní efekt, vyplnění mikroškrábanců a smyk pro snadné mytí vozidla . Zapůsobí na vás hloubka barvy, kterou keramický vosk na laku zanechá. Trvanlivost produktu silně závisí na přípravě povrchu, intenzitě používání a způsobu mytí auta. V testech jsme ukázali, že dobře připravený povrch prodlouží svoji životnost desetkrát. V případě profesionální přípravy laku (úplná dekontaminace + korekce) a nanesení dvou vrstev vám umožní užívat si ochrany laku celé měsíce . Aplikován však standardním způsobem (dobře umytý, odmaštěný lak) – výdrž až několik měsíců.

Jak připravit lak?

  • Jak jsme psali výše, životnost vosku, ale také kvalita jeho fungování závisí mimo jiné i na přípravě laku. Pokud chcete, aby produkt fungoval správně, vyplatí se dobře připravit povrch:
  • mytí, dekontaminace (odstraňování dehtu, kovových částic atd.)
  • v případě potřeby korekce barvy.
  • Připravili jste auto, takže můžete přistoupit k voskování. Ujistěte se, že je lak dokonale sterilizován pomocí našeho čističe Pro Wax Cleaner. Čas není problém s keramickým voskem. Vosk můžete klidně nanášet po částech bez obav ze zaschnutí na lak. Pro aplikaci vosku doporučujeme naše aplikátory série ERGO, které jsou vyrobeny z měkké pěny, která neškrábe. Neměli bychom zapomínat ani na používání ochranných rukavic, protože rozpouštědla obsažená ve vosku mohou dráždit pokožku. Vosk nanášejte nasucho, v případě potřeby můžete aplikátor mírně navlhčit. Aby byla práce s voskem příjemná a aplikátor po laku dobře klouzal, vyplatí se na začátek nanést na aplikátor více vosku, důkladně jej rozetřít do pěny. Také se nemusíte obávat nanášení přebytečného vosku. Výrazněji to neovlivní jeho následné leštění (pouze prodlouží dobu působení) Vosk nanášíme krouživými a křížovými pohyby, abychom důkladně překryli karoserii auta. Voskování auta zabere v průměru 1 až 2 hodiny práce. Po uplynutí této doby můžeme začít leštit pomocí jemných mikrovláken (potřebujeme max. 2-3 vlákna). Leštění voskem lze provést i několik - několik hodin po aplikaci a ihned nanést další vrstvu. Po nanesení vosku chraňte vozidlo před deštěm (vodou) cca 24 hodin. Abyste si užili hydrofobní efekt déle, vyplatí se dodržovat pravidla bezpečného praní. Nezapomeňte mýt auto ručně, metodou dvou kbelíků, s PH neutrálními chemikáliemi. Pokud hydrofobní efekt zmizí, doporučujeme aplikovat náš QD, který tento efekt umocní. Uchovávejte těsně uzavřenou nádobu na chladném místě. Objeví-li se podráždění pokožky nebo vyrážka: Vyhledejte lékařskou pomoc. Děkujeme, že jste si vybrali náš produkt. Doufáme, že se vám s ním bude líbit.

Nehodnocen

Počet hodnocení 0

K tomuto produktu nemáme ještě žádné recenze


opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Badboys Ceramic Wax Tutti Frutti PRO - keramický vosk 100ml

Typ vozidla:

Doporučené produkty

Alternativy

Heuréka, zákazníci jsou s námi spokojeni

Katalog produktů
expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Doprava ZDARMA  při nákupu od 2 250 Kč
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku