expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

BIZOL Diesel Intake Clean+ C35 - Čistič naftové vstřikovací soustavy 400ml

očekáváme naskladnění
Výrobce: Bizol
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
80015
312 Kč
Cena bez DPH: 258 Kč
Tento produkt není momentálně k dispozici

BIZOL Diesel Intake Clean+ c35 je vysoce efektivní a snadno použitelný profesionální čistič pro sací systémy dieselových motorů. Odstraňuje typické usazeniny z povrchu rozdělovače a ventilu EGR. Tento produkt by se měl používat pravidelně před každou výměnou motorového oleje.

VÝHODY
rychlé a efektivní čištění ventilu EGR a turbodmychadla bez demontáže
obnoví původní výkon motoru
snižuje spotřebu paliva
snižuje emise

Aplikace

Čištění sacího potrubí bez demontáže a čištění ventilu EGR na dieselových motorech.

Jak používat

Aerosol by měl mít pokojovou teplotu. Před použitím aerosol dobře protřepejte. Nestříkejte na horké a lakované povrchy. A) Čištění bez demontáže částí: určitě vhodná místa aplikace kapaliny. Musí to být vstup do sacího potrubí. Nastartujte motor, ujistěte se, že dosáhl normální provozní teploty, a vypněte jej. Před použitím plechovku dobře protřepejte. Použijte dlouhou stříkací sondu pro vstup do sacího / rozdělovacího potrubí (v případě potřeby otevřete škrtící ventil), naneste produkt a pomalu táhněte hadici zpět za 5 sekund, přičemž se ujistěte, že se nastříká celý přívod. Nechte produkt usadit 5 minut. Částečným uzavřením vstupu přívodu vzduchu (přibližně 75%) zvýšíte rychlost vzduchu a vytvoříte lepší promíchání produktu v proudu vzduchu. Nastartujte motor a nechte jej běžet rychlostí kolem 2 000 ot./min. Produkt nastříkejte do přívodu vzduchu krátkými dávkami (2 sekundy). Před použitím další série se ujistěte, že otáčky za minutu jsou zpět na úrovni 2 000 ot./min. Dokončete celý obsah plechovky a před zastavením nechte motor běžet ve volnoběhu nejméně 3 minuty po ošetření.

DŮLEŽITÉ: během čištění přes přívod vzduchu se ujistěte, že máte po ruce pevný předmět, abyste zcela uzavřeli sání, pokud by došlo k silnému klepání motoru. V případě poklesu otáček zrychlíte, abyste zabránili zastavení. V případě klepání nebo zastavení motoru okamžitě zastavte stříkání. Ujistěte se, že se katalyzátor a filtr pevných částic nepřehřívají. Neaplikujte na tvar rozdělovače pro zachytávání tekutiny ("loket"). B) Nefunkční EGR nebo turbo s těžkými karbonovými usazeninami: Před použitím dobře protřepejte. Demontujte díly (kryt Turbo a EGR). Produkt nastříkejte na usazeniny v krytu EGR a Turbo. Nechte produkt několik minut usadit a v případě potřeby jej opakujte. Pokud je to nutné, použijte kartáč nebo hadr k odstranění jakýchkoli volných usazenin. Před opětovným složením se ujistěte, že jsou díly suché. Použijte požadované množství a pokračujte postupem A k čištění přes přívod vzduchu, abyste zabránili rychlému opakovanému hromadění usazenin v systému EGR.

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: BIZOL Diesel Intake Clean+ C35 - Čistič naftové vstřikovací soustavy 400ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku