expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Castrol Vecton Long Drain E7 10W-40 20L

2-5 pracovních dnů
Výrobce: CASTROL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
CAS 512
3 016 Kč
Cena bez DPH: 2 493 Kč
maskot-img-4
Při výběru toho správného oleje nezapomeňte na výměnu filtru.
Vyberte si z naší bohaté nabídky.

Představujeme Vám Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E7 , revoluční, plně syntetický motorový olej, který znamená pro váš vůz nový level ochrany a efektivnosti. Tento produkt je výsledkem inovativní technologie a dlouholeté zkušenosti společnosti Castrol, světového lídra v oblasti motorových olejů.

Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E7 je navržen tak, aby prodlužoval intervaly mezi výměnami oleje na až 100 000 km, a to nejen pro moderní evropské vznětové motory, ale také pro evropské nákladní automobily, autobusy a vozidla splňující normy Euro 4, Euro 3 a Euro 2. Díky své univerzálnosti je skvělým společníkem i pro zemědělskou a stavební techniku.

Klíčovým prvkem je technologie System 5 Technology™ , která snižuje usazeniny na pístech a tím pomáhá snížit spotřebu oleje. Tato technologie také potlačuje vznik nebezpečných kyselin během provozu motoru a udržuje tak jeho účinnost.

Moderní nákladní vozy dosahují díky novým technologiím až o 30 % vyššího točivého momentu, což ale přináší i vyšší teploty a tlaky v motorech. To může vést ke zrychlené oxidaci, zrychlenému zahušťování oleje, zvýšenému hromadění usazenin a rychlému vyčerpání alkalických rezerv regulujících kyselost oleje. To vše přivádí olej blíže k rozkladu a snižuje jeho životnost.

Olej Castrol VECTON s technologií System Pro Technology™ poskytuje až 45% výkonu navíc, přičemž bojuje proti rozkladu oleje tím, že pomáhá regulovat oxidaci, snižuje ukládání usazenin, neutralizuje škodlivé kyseliny a přizpůsobuje se vyšším teplotám, přičemž si udržuje viskozitu. To znamená delší životnost oleje a dosahování maximálního intervalu jeho výměny.

Všechny výrobky Castrol VECTON jsou certifikovány jako CO2 neutrální podle mezinárodně platné normy PAS2060.

Řada Castrol VECTON zahrnuje produkty, které jsou speciálně navrženy tak, aby fungovaly v extrémních podmínkách a přinášely výhody v oblastech, jako jsou úspora paliva a prodloužené intervaly výměny:

  • Plně syntetické naftové motorové oleje, které přinášejí až 1% úsporu paliva v motoru Euro V s využitím evropské zkoušky s nestálým pracovním cyklem v porovnání s moderním motorovým olejem 15W-40.
  • Poskytují také špičkový výkon při nízkých teplotách.
  • Plně syntetické (SAE 10W-40) a částečně syntetické (SAE 10W-30) oleje do naftových motorů, které byly testovány na prodloužený interval výměny až 120 000 km2.

Nezáleží na tom, jaké jsou vaše požadavky či očekávání, Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E7 je vždy připraven splnit je a dokonce je překonat. Pořiďte si jej nyní a zajistěte svému motoru dlouholetou kvalitu a bezproblémový provoz.

Klíčové výhody:

1. Prodlužuje interval výměny oleje až na 100 000 km, což šetří čas i peníze.

2. Snižuje usazeniny na pístech a zabraňuje tak nadměrné spotřebě oleje.

3. Prodlužuje životnost součástek a zaručuje jejich trvalou účinnost.

4. Potlačuje vznik nebezpečných kyselin a chrání tak váš motor.

5. Udržuje účinnost systémů úpravy výfukových plynů a zajišťuje jejich trvalou shodu s požadavky emisní legislativy.

Specifikace schválení

ACEA E4, E7;
API CJ-4;
API CF;
Schválení MB 228.5;
MAN M 3277;
Volvo VDS-3;
RVI RLD-2;
Scania LDF-3;
Kategorie oleje MTU 3;
Deutz DQC III -10;
Mack EO-N;
Splňuje požadavky DAF;
pro nákladní vozidla Iveco, která vyžadují ACEA E6, E7, E9;
splňuje požadavky DAF Euro VI;

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Castrol Vecton Long Drain E7 10W-40 20L

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku