expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

CTEK CT5 TIME TO GO

2-5 pracovních dnů
Výrobce: CTEK
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
CCT5T
2 006 Kč
Cena bez DPH: 1 658 Kč

Nabíječka a údržba baterií CTEK CT5 TIME TO GO je skutečná revoluce v péči o vaši baterii. Tento výrobek vám nejen pomůže udržet baterii ve vašem vozidle v optimální kondici, ale zároveň zajišťuje, že budete mít vždy přesné informace o stavu vaší baterie.


CTEK CT5 TIME TO GO je unikátní tím, že odpovídá na velmi důležitou otázku, kterou si klademe všichni: „Kdy bude moje baterie zcela nabitá?“ Tato informace vám umožní naplánovat si svůj den s přesností a bez obav o výpadek baterie v nevhodném momentě.

Výrobek nabízí tři různé programy nabíjení a údržby – Normální, AGM a Rekond . Tyto možnosti vám umožňují přizpůsobit si nabíjení baterie podle vašich osobních potřeb a typu baterie. CTEK CT5 TIME TO GO je navržen tak, aby byl jednoduchý na používání a plně automatický, takže jej můžete jednoduše připojit k baterii a nechat jej pracovat za vás.

Co je ovšem nejlepší, je to, že nabíječka je navržena tak, aby nikdy nedošlo k přebíjení nebo nedobíjení baterie. Toto je zárukou toho, že vaše baterie bude vždy v perfektním stavu a připravena k použití.

Skupina sedmi LED indikátorů ukazuje různé úrovně nabíjení a čas do nabití baterie. LED diody také zobrazují informaci, kdy lze bezpečně zkusit nastartovat i když bude baterie plně nabitá. Patentovaný algoritmus totiž umožňuje zhodnotit stupeň vybití a také odhadnout velikost nabíjeného akumulátoru.
Integrované teplotní čidlo dále kompenzuje nabíjecí napětí podle okolní teploty.

Nabíječka je určena pro všechny typy olověných baterií (WET, MF, Ca/Ca, AGM a GEL) . CT5 TIME TO GO nabízí 3 volitelné programy nabíjení. Režim "NORMAL" pro standardní nabíjení olověných baterií typu WET, MF, Ca/Ca a GEL. Režim „AGM“ pro baterie AGM a dále režim „RECOND“ určený k regeneraci silně vybitých baterií a pomáhá předejít vrstvení elektrolytu v baterii. Stejně jako u ostatních nabíječek je zde kladen důraz na jednoduchost ovládání a bezpečnost. Nabíječka nejiskří a je chráněna proti zkratování. Je možné ji použít jako udržovací zdroj a nechat ji bez rizika trvale připojenou k baterii.

Několik klíčových výhod CTEK CT5 TIME TO GO:
1. Praktické a snadno použitelné: CTEK CT5 TIME TO GO je navržen tak, aby byl jednoduchý pro použití. Ať už jste odborník nebo jen amatér, tento produkt je pro vás.
2. Indikátor „Try“: Tento inteligentní indikátor vám řekne, kdy je bezpečné pokusit se nastartovat vozidlo, což vám umožní udělat to v nejoptimálnějším čase.
3. Testuje a obnovuje kapacitu baterie: CTEK CT5 TIME TO GO není jen nabíječka, ale také nástroj pro údržbu, který vám pomůže obnovit a udržet kapacitu vaší baterie.
4. Vhodné pro všechny typy 12V olověných baterií: Bez ohledu na typ vaší baterie, tento výrobek bude schopen se postarat o ni.
5. Bezpecný: Nabíječka je navržena tak, aby byla bezpečná ve všech aspektech. Je nejiskřící, chráněná proti přepólování a odolná proti zkratu.

Pořiďte si CTEK CT5 TIME TO GO dnes a už nikdy nebudete muset hádat, kdy bude vaše baterie plně nabitá. S tímto výrobkem budete mít vždy přesné informace a klid mysli.

Parametry:

Záruka:   60 měsíců
Hmotnost:    0.6 kg
napětí (V):    12
nabíjecí proud (A) - efektivní:    5
ukazatel dobíjení: LED diody
kapacita (Ah):    20 - 160Ah
metody nabíjení:  vícestupňové
použití:    poloprofi
vhodé pro Start-Stop: ano

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: CTEK CT5 TIME TO GO

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku