expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

DINITROL 353 sprej 500ml

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: DINITROL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
11010
342 Kč
Cena bez DPH: 283 Kč

DINITROL 353 Multi 2020 Spray je antikorozní přípravek s adhezivními a lubrikačními vlastnostmi pro mastné mechanické části odolávající vysokým tlakům, velkým rázům a vibracím. Vytváří proti vodě i kyselinám odolný film. Odolává teplotám od -35°C do +200°C. Určen k dlouhodobé ochraně proti korozi

Ideální mazivo pro všechna zařízení, která jsou citlivá na vodu nebo pracují pod vodou. Používá se k mazání řetězů, systémů v potravinářském průmyslu, v konzervárenském a cukrovarnickém průmyslu, v papírenském průmyslu, v námořnictvu, stavebnictví a v automobilovém sektoru. Syntéza polymerů s přísadami odolnými vůči extrémnímu tlaku a opotřebení (PTFE) a viskozitními činidly DINITROL 353 Multi 2020 Spray je zaručeně netoxický produkt bez kovových solí. Je odolný vůči stříkající vodě a necitlivý na výpary rozpuštěných produktů. Je extrémně odolný vůči tlaku a je schopen tečení.

  • Vynikající mazivo
  • Multiodolné vůči chemikáliím
  • mechanické zatížení
  • Ne jedovatý

Aplikace
DINITROL 353 Multi 2020 Spray je příkladné mazivo pro všechny převody, které jsou ohroženy vodou a které pracují pod vodou. DINITROL 353 Spray se používá k mazání řetězů v systémech v potravinářském průmyslu, v konzervárenském a cukrovarnickém průmyslu, v papírenském průmyslu, v námořnictvu, ve veřejném stavebnictví a v automobilovém průmyslu.

Předúprava podkladu
Podklad musí být čistý a zbavený látek poškozujících smáčení

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: DINITROL 353 sprej 500ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku