expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

DYNAMAX ATF MB 20L

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: DYNAMAX
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
502805
2 104 Kč
Cena bez DPH: 1 739 Kč
maskot-img-4
Při výběru toho správného oleje nezapomeňte na výměnu filtru.
Vyberte si z naší bohaté nabídky.

Objevte tajemství plynulé a efektivní jízdy s DYNAMAX ATF MB , revoluční kapalinou, která je víc než jen mazivo - je to životodárná esence pro váš vůz. Vyvinuta s precizností a vědeckou zručností, tato plně syntetická kapalina je navržena pro sedmistupňové automatické převodovky MB (NAG-2) . Je synonymem pro inovaci a spolehlivost, a je připravena zajistit, aby každé řazení bylo hladké jako hedvábí.

Poznáte ten pocit když sedíte za volantem a váš vůz reaguje na každý váš povel s okamžitou přesností? S DYNAMAX ATF MB tento pocit není jen snem. Je to zkušenost, kterou můžete mít každý den. Jak? Díky vysoké kvalitě této syntetické kapaliny, která zajišťuje optimální funkčnost a dlouhou životnost vašeho převodového systému.

Nezapomínejte, že není jen pro nová vozidla. Je zpětně kompatibilní a ideální pro každou automatickou převodovku, kde se doporučuje specifikace MB 236.12. Díky tomu je tento produkt univerzální společník pro širokou paletu vozů.

Nechte se unést tím nejlepším, co můžete svému automobilu dopřát. Proč byste se spokojovali s méně, když váš vůz si zaslouží to nejlepší?

5 přesvědčivých odrážek s největšími výhodami produktu:

  1. Maximální ochrana - Plně syntetické složení DYNAMAX ATF MB poskytuje vynikající ochranu proti opotřebení, prodlužuje životnost převodovky a snižuje potřebu častých oprav.
  2. Optimální výkonnost - Zajišťuje bezproblémové a přesné řazení v různých jízdních podmínkách, čímž zvyšuje celkový komfort jízdy.
  3. Všestranná kompatibilita - Produkt je zpětně kompatibilní a vhodný pro široký rozsah vozidel, která vyžadují specifikaci MB 236.12.
  4. Dlouhodobá efektivita - Speciální formule snižuje tření a opotřebení, což vede k efektivnějšímu přenosu energie a může zlepšit spotřebu paliva.
  5. Spolehlivost pro pokročilé technologie - Speciálně vyvinuto pro nejnovější generace sedmistupňových automatických převodovek MB (NAG-2), zaručuje spolehlivou funkčnost i v nejnáročnějších podmínkách.

Vlastnosti produktu:

  • specifikace: mb 236.14; hyundai/kia red -1k; ssang yong; mb 001 989 68 03/001 989 77 03
  • kinematická viskozita při 100 °c: 5,6 mm2/s
  • viskozitní index: 159
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: DYNAMAX ATF MB 20L

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku