expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

DYNAMAX MAZIVO AK 00EP 400G

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: DYNAMAX
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
635717
111 Kč
Cena bez DPH: 92 Kč

Víte, jak důležité je mít spolehlivého partnera v každé situaci, zvláště když jde o péči o váš vůz. Představujeme vám DYNAMAX AK 00EP , mazivo, které je nejen spolehlivým společníkem pro váš podvozek, ale také hrdým ochráncem všech kluzných částí vaší čtyřkolového miláčka.

Každý majitel vozu ví, že nástrahy silnice nečekají. Proto je zde DYNAMAX AK 00EP , vytvořený aby vzdoroval i těm nejtěžším podmínkám. Toto mazivo je jako štít, který chrání kluzné části vašeho vozidla před opotřebováním, a to i při extrémních teplotách od -25 °C až +140 °C . Ať už se vydáváte na cestu za mrazivého rána nebo pod letním sluncem, můžete být jisti, že tento produkt je připraven na jakékoli výzvy.

Díky své unikátní formulaci poskytuje tento produkt dokonalé mazání pomaloběžných ozubení, řetězů a kluzných ložisek, čímž snižuje tření a opotřebování, prodlužuje životnost součástek a zajišťuje hladký chod mechanismů. A to vše při zachování jednoduché aplikace a účinnosti v širokém teplotním rozsahu.

Nechte DYNAMAX AK 00EP , aby se postaral o váš vůz, zatímco vy se můžete bez starostí věnovat cestám, které před vámi stojí.

5 přesvědčivých odrážek s největšími výhodami produktu:

  1. Všestranná ochrana: Vyvinuto pro kluzné části podvozků, pomaloběžná ozubení, řetězů a kluzných ložisek, DYNAMAX AK 00EP poskytuje komplexní ochranu pro různé komponenty vašeho vozidla.
  2. Odolnost vůči extrémním teplotám: Bez ohledu na to, zda se teploty pohybují pod bodem mrazu nebo stoupají k tropickým hodnotám, toto mazivo zachovává své vlastnosti a zajišťuje spolehlivou funkčnost.
  3. Prodloužení životnosti součástek: Redukcí tření a opotřebování kluzných částí přispívá DYNAMAX AK 00EP k delší životnosti a lepšímu výkonu vašich automobilových součástek.
  4. Úspora nákladů: S DYNAMAX AK 00EP se sníží vaše výdaje na údržbu a opravy, díky jeho schopnosti efektivně chránit a mazat kritické části automobilu.
  5. Jednoduchá aplikace: Nezapomínejme na pohodlí – tento produkt je navržen pro rychlou a jednoduchou aplikaci, což znamená, že nemusíte být odborník na to, abyste svému autu poskytli tu nejlepší péči.

Vlastnosti produktu:

  • specifikace: nlgi 00
  • výkonnostní profil: iso 6743-9: l-xbdhb 00; din 51502: gp00n-25
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: DYNAMAX MAZIVO AK 00EP 400G

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku