expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

DYNAMAX MAZIVO AK2 G 9KG

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: DYNAMAX
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
606639
1 284 Kč
Cena bez DPH: 1 061 Kč

Hledáte spolehlivý způsob, jak ochránit a prodloužit životnost vašeho průmyslového, zemědělského nebo dopravního zařízení? DYNAMAX AK 2G je zde, aby vám nabídl nejen klid mysli, ale také výkon, na který se můžete spolehnout.

Zapomeňte na neefektivní maziva, která vám dělají více problémů než užitku. Tento produkt je komplexní hlinité plastické mazivo, které přináší revoluci v udržování vašich strojů. S přídavkem grafitu zaručuje bezproblémovou funkci vašich valivých a kluzných ložisek, i když jsou vystaveny nejnáročnějším podmínkám.

Ať už pracujete v extrémním chladu nebo horku, DYNAMAX AK 2G zůstává vaším spolehlivým partnerem. Jeho široký teplotní rozsah od -25°C až +120°C (při pravidelném promazávání až do +140°C) znamená, že můžete mít plnou důvěru v to, že vaše zařízení budou chráněna v každém počasí.

Představte si mazivo, které se nevzdává, když to nejvíc potřebujete. S tímto produktem získáte nejen mazivo, ale spojence v boji proti opotřebení a nečekaným prostojům.

Nechte své stroje pracovat tak hladce, jako v den, kdy jste je poprvé zapnuli. Investice do DYNAMAX AK 2G je investicí do dlouhověkosti a efektivity vašich strojů.

5 přesvědčivých výhod DYNAMAX AK 2G:

  1. Všestranná ochrana: Bez ohledu na to, zda pracujete v mrazivých nebo pražících teplotách, DYNAMAX AK 2G poskytne vašim ložiskům spolehlivou ochranu.
  2. Vysoká odolnost vůči zatížení: Navrženo pro valivá a kluzná ložiska v náročných průmyslových podmínkách, aby zvládlo i ty nejtěžší pracovní výzvy.
  3. Prodloužená životnost strojů: Pravidelným používáním DYNAMAX AK 2G zabezpečíte delší životnost a lepší funkčnost vašich zařízení.
  4. Efektivita: Snižte prostoje a opravy s mazivem, které pracuje tak tvrdě, jako vy. DYNAMAX AK 2G snižuje tření a opotřebení, čímž šetří váš čas i peníze.
  5. Jednoduchá aplikace: DYNAMAX AK 2G je navrženo pro snadné použití, takže můžete rychle a efektivně aplikovat mazivo a vrátit se k práci.

Vlastnosti produktu:

  • specifikace: nlgi 2
  • výkonnostní profil: iso 6743-9: l-xbdhb 2, din 51502: kf2n-25
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: DYNAMAX MAZIVO AK2 G 9KG

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku