expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

DYNAMAX MAZIVO LTA 2M 100ml

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: DYNAMAX
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
635790
43 Kč
Cena bez DPH: 36 Kč

Představte si, že máte v rukou klíč k dlouhověkosti a spolehlivosti vašich strojů. Ať už jste profesionál, kutil, nebo prostě hledáte spolehlivou ochranu pro vaše mechanismy, DYNAMAX LTA 2M je řešením, které hledáte.

Tento produkt není jen obyčejné mazivo. Tento vysoce kvalitní produkt byl speciálně vyvinut, aby poskytl vašemu zařízení nejlepší možnou ochranu iv těch nejnáročnějších podmínkách. Díky svým vynikajícím vlastnostem při extrémním tlaku a odolnosti proti opotřebení, tento unikát je zárukou dlouhodobého provozu bez komplikací.

Vyvinutý na bázi minerálního oleje s vysokým indexem viskozity , DYNAMAX LTA 2M se může pochlubit výjimečnou stabilitou i při výkyvech teplot. Jeho tajemství spočívá v použití lithiového zahušťovadla a pevných přísad proti tření MOS2 , které zajišťují, že vaše ložiska a kluzné plochy budou v bezpečí.

Ať už je vaše aplikace jakákoli, odolnost tohoto produktu vůči vodě a jeho teplotní rozsah použití od -40°C až +120°C znamená, že můžete pracovat bez obav v jakékoli pracovní prostředí. Toto mazivo je skutečným společníkem pro každou výzvu.

Objevte, proč DYNAMAX LTA 2M by měl být ve vaší dílně nebo garáži:

  1. Extrémní odolnost: Dokáže čelit i nejvyššímu tlaku a zabraňuje opotřebení, čímž prodlužuje životnost vašich zařízení.
  2. Všestrannost použití: Ideální pro valivá a kluzná ložiska i kluzné plochy – univerzální řešení pro řadu aplikací.
  3. Voděodolnost: Bez obav můžete použít v prostředích, kde je přítomnost vody, aniž by došlo ke snížení efektivity maziva.
  4. Stabilita v extrémních teplotách: Spolehlivě funguje v širokém rozsahu teplot, což zajišťuje konzistentní ochranu po celý rok.
  5. Pokročilé složení: Obsahuje MOS2 přísady proti tření, které zajišťují hladký chod a minimalizují riziko poškození součástí.

Vlastnosti produktu:

  • specifikace: nlgi 2
  • výkonnostní profil: din 51502/51825
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: DYNAMAX MAZIVO LTA 2M 100ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku