expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

DYNAMAX SUPER 40 1L

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: DYNAMAX
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
502908
82 Kč
Cena bez DPH: 68 Kč
maskot-img-4
Při výběru toho správného oleje nezapomeňte na výměnu filtru.
Vyberte si z naší bohaté nabídky.

Připravte se na posun v údržbě vaší techniky na zcela novou úroveň s DYNAMAX SUPER 40 , olejem, který byl speciálně navržen pro motorové titány. Pokud jste majitelem nákladního automobilu, stavební techniky nebo zemědělského stroje, víte, jak je důležité mít spolehlivého partnera v boji s každodenním zatížením.

Je to základní kámen pro dlouhověkost a efektivitu vašich motorů. Naše závazky jsou jednoduché – ochrana, výkon a spolehlivost – bez ohledu na to, jak náročné jsou vaše pracovní podmínky.

Vytvořen z prémiových minerálních základových olejů, DYNAMAX SUPER 40 je připraven snášet extrémní zatížení a teploty, které jsou běžné pro těžce namáhané motory. Díky jeho unikátní formulaci se můžete spolehnout na hladký chod motoru a prodloužení jeho životnosti, což znamená méně prostojů a více času na práci.

Nechte se přesvědčit tím, co DYNAMAX SUPER 40 může udělat pro váš vůz:

  1. Maximální Ochrana – Poskytuje nepřetržitou ochranu pro vaše motory, i když jsou vystaveny extrémním pracovním podmínkám.
  2. Snížené Opotřebení – Redukuje tření a opotřebení součástí, čímž prodlužuje životnost motoru a snižuje potřebu častých oprav.
  3. Stabilita za Vysokých Teplot – Vysoká termální a oxidační stabilita zajišťuje, že olej si udrží své vlastnosti i při vysokých teplotách, chránící motor před poškozením.
  4. Efektivní Práce Motoru – Zlepšuje výkon motoru a zajišťuje, že vaše technika pracuje na maximum svých možností bez zbytečného plýtvání palivem.
  5. Spolehlivost za Každých Okolností – Bez ohledu na to, zda pracujete na poli, staveništi nebo přepravujete zboží, můžete se spolehnout na DYNAMAX SUPER 40, že udrží váš motor v pohybu.

Nečekejte na problémy, předejděte jim. Dopřejte svému vozu péči, kterou si zaslouží, a ujistěte se, že vaše technika bude fungovat jako nová ještě dlouhá léta.

Vlastnosti produktu:

  • viskozitní třída: sae 40
  • výkonnostní profil: api cf-4/sg; acea e2
  • specifikace: mb 228.0, man 270
  • kinematická viskozita při 100 °c: 14,8 mm2/s
  • viskozitní index: 90
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: DYNAMAX SUPER 40 1L

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku