expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Elf Moto 2 Tech 1L

očekáváme naskladnění
Výrobce: ELF
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
194958
135 Kč
Cena bez DPH: 112 Kč
Tento produkt není momentálně k dispozici
maskot-img-4
Při výběru toho správného oleje nezapomeňte na výměnu filtru.
Vyberte si z naší bohaté nabídky.

ELF MOTO 2 TECH je mazivo, které se doporučuje zejména pro všechny typy vysokovýkonných 2-taktních skútrů a mopedy, v souladu s mezinárodními normami API TC, JASO FD a ISO L-EGD.

ELF MOTO 2 TECH je vhodný pro nejnáročnější podmínky městského provozu a pro odolnost v každém terénu. Poskytuje velmi dobrou ochranu motoru a podporuje extrémní provozní podmínky. ELF MOTO 2 TECH je dokonale kompatibilní s bezolovnatými palivy. Toto vysoce kvalitní mazivo je lektvarem síly pro váš motocykl; byl navržen tak, aby se velmi snadno používal: předem zředěný a modré barvy pro oddělené mazání a míchání. Obsah oleje je třeba dávkovat podle doporučení výrobců.

ELF MOTO 2 TECH je high-tech 100% syntetické mazivo, které poskytuje bezpečnost a výkon pro špičkové motory i v extrémních provozních podmínkách. Vzorec na bázi ESTERu. Tento produkt úspěšně prošel náročným testováním v soutěži. Po mnoho let je Elf lídrem v oboru a inovacích v tribologii na mezinárodních okruzích a jeho know-how zaručuje špičkovou kvalitu ELF MOTO2 TECH. Vzorec je v souladu s mezinárodními specifikacemi.

3 VÝHODY PRO ZÁKAZNÍKY

  • Extrémní mazání a výkon: aditiva použitá v ELF MOTO 2 TECH poskytují konstantní a homogenní hydrodynamické mazání. Tento revoluční olej zvyšuje výkon motoru ve všech provozních podmínkách, dokonce i v těch extrémních. Index mazacích schopností ELF MOTO 2 TECH výrazně převyšuje požadavky nejpřísnějších mezinárodních specifikací.
  • Optimální ochrana, ochrana proti opotřebení, tvorba usazenin: ELF MOTO 2 TECH udržuje díly čisté a snižuje tření. Kvalita syntetických základů zvyšuje vlastnosti maziva proti opotřebení a usazování. Části vašeho motoru jsou potaženy ochranným a souvislým olejovým filmem. Výsledkem je mimořádně vysoký jízdní komfort a výrazné snížení hluku motoru.
  • Šetrné k životnímu prostředí: ELF MOTO 2 TECH je ekologické a čisté mazivo: vyrobeno z výběru částečně biologicky odbouratelných syntetických olejů, špičková kvalita jeho aditiv snižuje emise, které jsou škodlivé pro vaše zdraví a poškozují životní prostředí.

Specifikace schválení

API TC
ISO-L-EGD
JASO FD

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Elf Moto 2 Tech 1L

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku