expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Doprava ZDARMA 

při nákupu od 2 250 Kč

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Eneos Sustina 0W-20 1L

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: ENEOS
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
EU0004401N
394 Kč
Cena bez DPH: 326 Kč
maskot-img-4
Při výběru toho správného oleje nezapomeňte na výměnu filtru.
Vyberte si z naší bohaté nabídky.

ENEOS 0W-20 je plně syntetický motorový olej, složený z hydrorafinací získaného velmi odolného základu, který je optimalizován skupinou aditiv, které dávají tomuto oleji schopnost zvýšit ekonomiku provozu vozidla. Prodlužuje zásadně životnost emisních systémů.

Chrání životní prostředí, snižuje spotřebu paliva, je doporučen pro hybridy a nízkoemisní vozidla. Splňuje normy API SN, ILSAC GF-5 a dexos1® approved, je vhodný pro celosvětovou produkci vozidel.

ENEOS SUSTINA

  • Výhoda - 2% zvýšení úspory paliva oproti olejům GF-4
  • Sustina využívá vlastní Nippon Oil „W BASE“ technologii olejového základu, jejímž výsledkem je vysoce stabilní olej ve všech teplotních režimech.


Olej vyrobený technologií SUSTINA je velmi tekutý při nízkých teplotách, významně snižuje třecí ztráty motoru a tím zvyšuje účinnost paliva o více než 2% ve srovnání se současnými oleji specifikace GF-4 stejné viskozity.

W BASE technologie - Vysoký viskozitní index základového oleje.
Běžný syntetický základový olej je tvořen uhlovodíkovými molekulami s kruhovou strukturou. Při pohybu se tato struktura molekul má snahu do sebe zaklesnout a zpomalit svůj pohyb, to se děje především při nízkých teplotách oleje, kdy je viskozita oleje vysoká.

W BASE technologie restrukturalizuje uhlovodíkovou strukturu na přímou linii umožňující bezkolizný pohyb molekul při velmi nízkých teplotách a snižuje tím třecí ztráty motoru a snižuje spotřebu paliva.

Výhoda – větší životnost a čistota motoru

SUSTINA motorový olej s aditivy zajišťujícími výjimečnou dlouhodobou čistotu motoru. SUSTINA používá bezsírnaté ZP přísady, patentované aditivum zásadně omezuje vznik kyselin síry a udržuje motor ve výjimečné čistotě bez usazenin po celou dobu jeho provozu.

ZP Technologie – Bezsírnatá aditiva
Většina současných olejů obsahují aditiva pro zajištění čistoty oleje na bázi zinku, ZinkDialkylDithiofosfátu (ZDDP/ZDTP) pro zabezpečení motoru proti opotřebení.

K dosažení čistoty motorových součástek jsou používány detergenty pohlcující prach a nečistoty z kritických míst, která jsou následně filtrována.

Typický ZDDP je přísada zamezující kontaktu kov-kov a vytváří ochrannou vrstvu na součástkách. Tyto přísady obsahují síru, která při vyšších teplotách spolu s vodou a kyslíkem vytváří kyseliny síry. Tyto kyseliny následně degradují detergentní aditiva v oleji. Tyto se vyčerpávají, olej už dále neváže nečistoty a saze, a následuje jejich usazování na součástkách motoru. Sustina je vyrobena na bázi ZP technologie s revolučním novým aditivem proti opotřebení, které již neobsahuje síru. Absence síry v oleji zamezí jeho degradaci a zvyšuje jeho schopnosti proti opotřebení přičemž motor zůstává bez karbonových usazenin.

Specifikace schválení

Norma: ILSAC GF-5
Třída API: SN/RC

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Eneos Sustina 0W-20 1L

Typ vozidla:

Doporučené produkty

Alternativy

Heuréka, zákazníci jsou s námi spokojeni

review-person-icon
Spokojený zákazník

zakoupeno na runder.cz 28.08.2024

100%
  • + Rychlé dodání, skvělá komunikace
review-person-icon
Spokojený zákazník

zakoupeno na runder.cz 11.09.2024

100%
Pohodový nákup...
review-person-icon
Spokojený zákazník

zakoupeno na runder.cz 28.08.2024

100%
  • + Rychlé vyřízení
  • + Komunikace
  • + Cena
  • - Nenašel jsem žádnou
Katalog produktů
expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Doprava ZDARMA  při nákupu od 2 250 Kč
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku