expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

GrandX Doctor motor - Doktor motor 325ml

očekáváme naskladnění
Výrobce: GrandX
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
515045
72 Kč
Cena bez DPH: 60 Kč
Tento produkt není momentálně k dispozici

Srdcem každého vozu je motor a jeho výkon a dlouhověkost jsou základní pro životnost vašeho vozu. Proto jsme pro vás připravili produkt, který bude pro váš motor to, co je doktorem pro pacienta. Představujeme vám GrandX Doctor motor - Doktor motor. GrandX Doctor motor je ušlechtilé aditivum do motorového oleje, designované tak, aby vylepšilo výkon a spolehlivost vašeho motoru. Toto aditivum je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů a je zaručeno, že dokáže obnovit, oživit a ochránit motor vašeho vozidla před různými druhy poškození.

Jeho unikátní formule je navržena tak, aby dokázala zlepšit všechny vlastnosti vašeho motoru . Bez ohledu na to, zda se jedná o zlepšení výkonu, snížení opotřebení či zlepšení spotřeby paliva, GrandX Doctor motor dokáže vyřešit všechny tyto problémy a mnohem více. Toto aditivum je navzájem kompatibilní s většinou typů motorových olejů , takže jej můžete bez obav přidat do vašeho motoru. Tento produkt je jednoduchý na použití a je dodáván s jasnými instrukcemi, takže jej můžete aplikovat i bez pomoci odborníků.

Investice do GrandX Doctor motor - Doktor motor je investicí do zdraví a dlouhověkosti vašeho motoru. Je to malá cena, kterou platíte za klid mysli a bezpečnost, kterou tento produkt přinese.

Hlavní výhody GrandX Doctor motor - Doktor motor:
1. Zlepšuje výkon motoru: Tato přídatná látka zlepšuje efektivnost motoru a zvyšuje jeho výkon.
2. Prodlužuje životnost motoru: Ochrana, kterou tento produkt poskytuje, může prodloužit životnost vašeho motoru.
3. Snižuje opotřebení: GrandX Doctor motor může snížit opotřebení součástek motoru, což snižuje riziko vážných poruch.
4. Zlepšuje spotřebu paliva: Toto aditivum může zlepšit spotřebu paliva, což vám může ušetřit peníze v dlouhodobém horizontu.
5. Kompatibilní s většinou olejů: Toto aditivum je kompatibilní s většinou motorových olejů, což zjednodušuje jeho použití.

GrandX Doctor motor - Doktor motor je přesně tím, co váš motor potřebuje. Udělejte pro něj to nejlepší a zakupte si tento unikátní produkt ještě dnes!

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: GrandX Doctor motor - Doktor motor 325ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku