expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

KOCH CHEMIE HYPER DRYER 10L

2-5 pracovních dnů
Výrobce: KOCH CHEMIE
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
420010
3 895 Kč
Cena bez DPH: 3 219 Kč

Nová generace inovativních high-tech sušících pomůcek s vynikajícími vlastnostmi pro ochranu povrchu. Hyper Dryer rychle rozkládá povrchové napětí vody pomocí unikátní kapénkové metody, aby váš vůz vysušil bez zbytků mikroperliček. Vysoce specializované přísady pevně přilnou k povrchům a vytvoří hladkou, hydrofobní, nanorozměrnou ochrannou vrstvu, která poskytuje dlouhodobou ochranu před vlivy prostředí a výrazně pomáhá udržovat čistotu vašeho vozidla. Díky dlouhotrvající péči o barvy a ochranu laku, plastů a střešních materiálů, které poskytuje, lze jej nanášet jako horký nebo studený vosk. Hydrofobnost skleněných povrchů zajišťuje lepší viditelnost v dešti (žádné efekty rozmazání). Hyper Dryer dosahuje optimálních výsledků i při vysoké vodivosti technologické vody. Hyper sušička je také ideální pro biologické čistírny užitkových vod. Neobsahuje uhlovodíky z minerálních olejů. VDA-kompatibilní třída A.

Okruh použití: Portální mycí linky a samoobslužné mycí boxy atp.

Použití: Nanášejte přes dávkovací čerpadlo neředěné nebo až v poměru do 1:3. Doporučená spotřeba na osobní vozidlo: Sušič: 10 - 15 ml Horký vosk: 12 - 20 ml

Hodnota pH : 4,5

Bezpečnostní opatření: Chraňte před mrazem a nadměrným teplem. Upozornění: tyto produktové informace slouží pouze jako nezávazné. Není z nich možné vyvozovat ručení z naší strany. Prověřte prosím, zda se daný produkt hodí pro dané použití. Pro konzultace jsme vám k dispozici.

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: KOCH CHEMIE HYPER DRYER 10L

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku