expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Meguiar's PRO Hybrid Ceramic Bead Booster - tekutý, profesionální, hybridní keramický booster 3,79l

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: Meguiars
Zjistěte přesný typ produktu - Online katalog
Kód produktu
M79901
2 496 Kč
Cena bez DPH: 2 063 Kč

Extrémně univerzální, profesionální produkt na ochranu laku na bázi hybridní "keramiky" SiO2 - to je Meguiar's PRO Hybrid Ceramic Bead Booster ! Funguje jako posílení a dovyživení keramické ochrany laku, samostatný sealant v rozprašovači, vylepšený detailer, sušící detailer i lubrikant pro práci s clayem!

Jeho primární funkcí je však posilovat a prodlužovat trvanlivost keramické ochrany laku M788 Meguiar's Deep Crystal Ceramic Paint Coating , které dodává stálou maximální hladkost, trvanlivost ochrany a odpuzování vody. Využít jej však můžete řadou dalších způsobů:

  • SEALANT: M799 je skvělý sealant v rozprašovači i dovyživující a posilující přípravek pro keramické ochrany laku. Nastříkejte 2x – 4x na čistou a suchou mikrovláknovou utěrku, aplikujte na lak a druhou stranou utěrky rozleštěte do čista a sucha.
  • VYLEPŠENÝ DETAILER: K odstranění prachu, otisků prstů a dalších lehkých nečistot přidejte ke 3 dílům M799 ještě 1 díl vody (1:3), abyste spolu s lehkým očištěním laku dodali stále skvělou ochranu. Pokud se objeví šmouhy, nastříkejte před finálním setřením produkt přímo na mikrovláknovou utěrku.
  • LUBRIKANT POD CLAY: Po zředění 1:3 (1 díl vody: 3 díly M799) se z něj stane velmi kluzký lubrikant vhodný pro naše profesionální claye (C2000 & C2100) a syntetický clay. Nastříkejte dostatečné množství produktu na povrch laku i přímo na clay. Přidávejte produkt podle potřeby a stírejte z laku dříve, než stačí zaschnout.
  • SUŠÍCÍ DETAILER: Pro maximální kluznost, zřeďte 1:3 (1 díl vody: 3 díly M799). Nastříkejte přímo na mokrou karoserii a usušte pomocí mikrovláknového sušícího ručníku. Nepoužívejte přímo na sklo, mohly by se objevit šmouhy.

Sofistikované, hybridní keramické složení využívá výhod a jednoduchost aplikace běžných vosků, a přitom posouvá ochranu a odpuzování vody a nečistot na zcela novou úroveň.

  • POSÍLENÍ LESKU A OCHRANY: Posiluje lesk, hloubku, hladkost a hydrofobitu povrchu!
  • ŠIROKÉ MOŽNOSTI POUŽITÍ: Univerzální složení, které lze ředit, funguje jako sealant, detailer i lubrikant pod clay.
  • ODOLNÁ OCHRANA: Odolná, extrémně hydrofobní ochrana na laku, ochranných fóliích i keramických ochranách!
  • SNADNÉ POUŽITÍ: Prostě jen nastříkejte a setřete! Navíc jej můžete aplikovat i na přímém slunci.
  • ŽÁDNÉ BÍLÉ STOPY: Nezanechává žádné bílé stopy na plastových a gumových lištách a těsněních!

K mytí doporučujeme používat keramický šampon nebo šampony bez voskových příměsí.

  • Nejlepším způsobem, jak mýt auto ochráněné hybridním keramickým voskem, je používat keramický autošampon. Takový autošampon, kromě všech benefitů, jako jsou neutrální pH, extrémní hustota, vysoká pěnivost, perfektní lubrikace i nekompromisní čistící schopnosti, obsahuje i příměsi SiO2, tedy oxidu křemičitého, nebo chcete-li "keramiky", kterými účinně, aktivně posiluje ochranu, zlepšuje hydrofob vlastnosti všech exteriérových povrchů a prodlužuje její trvanlivost. Dokonce i na autě, které žádnou ochranu ještě nemá, zanechává samotný keramický šampon Hybrid Ceramic Wash&Wax základní ochrannou vrstvu, která po omezenou dobu zvládne ochránit vaše auto.
  • Při mytí autošamponem s obsahem vosku můžete hybridní keramický vosk na svém autě dočasně překrýt voskem obsaženým v šamponu. Tyto příměsi mají nižší hydrofobitu, a tak překrytí hybridního keramického vosku těmito příměsemi může vést k dočasnému snížení hydrofobity. Po době, kdy voskové příměsi dodané autošamponem opět vyprchají, je znovu odhalen hybridní keramický vosk, který má vyšší hydrofobitu, a tento efekt se opět maximalizuje. Kvalitu ani vlastnosti hybridní keramické ochrany tento jev však nijak nesnižuje.
  • Chcete-li se dočasnému snížení hydrofobity vlivem překrytí hybridního keramického vosku běžnými vosky vyhnout, a přitom nepoužíváte keramický šampon, doporučujeme používat k mytí autošampon bez voskových příměsí, například náš Gold Class Shampoo & Conditioner nebo profesionální Shampoo Plus. Tyto šampony neobsahují příměsi, které by dočasně překryly hybridní keramický vosk, a zachovají tak jeho hydrofobitu trvale na maximální úrovni.

Postup aplikace:

  • Dobře promíchejte.
  • Pokud používáte M799 jako sealant, aplikujte jej na mikrovláknovou utěrku a ne přímo na lak.
  • Při použití jako vylepšený detailer, sušící detailer nebo lubrikant pod clay, aplikujte jej přímo na lak.
  • Maximálního vyzrání ochrany je dosaženo po 24 hodinách. Během této doby doporučujeme nevystavovat ošetřené povrchy vodě (např. mytí nebo déšť).
  • Pozn.: Pokud se ihned po aplikaci objeví lehké šmouhy nebo mlha, nemějte obavy a ponechte produkt přilnout k laku nebo předchozím ochranám laku a posílit lesk a ochranu po dobu přibližně 15 minut.

Tipy pro použití Meguiar's PRO Hybrid Ceramic Bead Booster:

  • Vhodný pro: lak, plasty, světla, gumové lišty, kovové části a všechny ostatní exteriérové ​​povrchy s výjimkou skel. Pokud si chcete dopřát efekt „tekutých stěračů“, doporučujeme aplikovat G8504 Meguiar's Perfect Clarity Glass Sealant.
  • K mytí doporučujeme používat šampony bez voskových příměsí, abyste si udrželi maximální hydrofobitu.
  • Keramický booster lze kombinovat s vaším oblíbeným voskem!
  • Povrch laku by měl být čistý a suchý. Pokud je třeba, dekontaminujte povrch laku pomocí Meguiar's claye – docílíte tím povrch laku hladkého jako sklo, na kterém bude déle držet ochranná vrstva.
  • Pokud je to nutné, odstraňte defekty laku (škrábance, skvrny, oxidaci apod.) a dosáhněte maximálního lesku pomocí některé z našich účinných a šetrných leštěnek Meguiar's.
  • Používejte jen velmi malé množství – čím větší vrstva boosteru, tím složitější stírání a rychlejší spotřeba. Větší množství nezvýší ochranu!

Tipy na ochranu laku:

  • Karoserie by měla být chladná na dotek a ve stínu.
  • Povrch laku by měl být čistý a suchý. Pokud je třeba, dekontaminujte povrch laku pomocí Meguiar's claye – docílíte tím povrch laku hladkého jako sklo, na kterém bude déle držet ochranná vrstva.
  • Pokud je to nutné, odstraňte defekty laku (škrábance, skvrny, oxidaci apod.) a dosáhněte maximálního lesku pomocí některé z našich účinných a šetrných leštěnek Meguiar's.
  • Používejte jen velmi malé množství. Větší množství nezvýší ochranu!
  • Trvanlivost ochranné vrstvy a efekt odpuzování či korálkování vody (tzv. hydrofobní efekt) můžete výrazně prodloužit pravidelným používáním šamponů Meguiar's. Mezi pravidelným mytím vám tu nejlepší údržbu zajistí používání detailerů Meguiar's.
  • Nepoužívejte k mytí vozidla agresivní a detergentní přípravky, odmašťovače (typicky přípravky na nádobí apod.) ani aktivní čističe a pěny – tyto přípravky nejsou šetrné k ochranné vrstvě a významně ji oslabují. Výsledkem bude vysušený, odhalený lak, který začne velmi rychle povrchově degradovat a je snadné jej mechanicky i chemicky poškodit, pokud lak opět neochráníte novou vrstvou vosku nebo jiné vhodné ochrany.

Metody aplikace: nastříkat a setřít
Objem: 3,79 l

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Meguiar's PRO Hybrid Ceramic Bead Booster - tekutý, profesionální, hybridní keramický booster 3,79l

Typ vozidla:

Doporučené produkty

Alternativy

Heuréka, zákazníci jsou s námi spokojeni

review-person-icon
Ověřený zákazník

zakoupeno na runder.cz 12.09.2024

100%
Za mňa som objavil úžasný obchod na moje autodiely pre moje auto. Určite budem u vás nakupovať aj znova Ak si udržíte svoju kvalitu a služby.
  • + Kontrola kompatibility s autom
review-person-icon
Spokojený odběratel

zakoupeno na runder.cz 12.09.2024

100%
Dobré ceny, rychlost dodání. Vše na 1*.
review-person-icon
Spokojený odběratel

zakoupeno na runder.cz 09.09.2024

100%
  • + Profesionální přístup
  • + Rychlé jednání
Katalog produktů
expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Rychlá doprava  až do Vaší garáže
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku