expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Meguiar's Pro Speed ​​Compound - extrémně účinná profesionální korekční a leštící pasta s technologií super-mikroabraziv 3,78 l

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: Meguiars
Zjistěte přesný typ produktu - Online katalog
Kód produktu
M10001
2 258 Kč
Cena bez DPH: 1 866 Kč

Unikátní mikroabrazivní technologie vyvinutá firmou Meguiar's zaručuje velmi účinnou a přitom šetrnou korekci laku, odstranění škrábanců, oxidace a dalších defektů laku při zachování perfektního finiše, který působí, jako byste lak přeleštili zároveň finišovací leštěnkou!

M100 Pro Speed ​​Compound je nejúčinnější profesionální leštěnka Meguiar's. Je ideální pro použití jako první krok po broušení laku (sandingu), nebo pro silně poškozené laky. Po přeleštění povrchu je důrazně doporučeno povrch doleštit finišovací leštěnkou M205 Ultra Finishing Polish .

Leštěnka M100 vyniká velmi jednoduchou aplikací i stíráním a použití tohoto systému je jednodušší a efektivnější, než jiné vícekrokové systémy leštění od konkurenčních výrobců.

M100 Meguiar's Pro Speed ​​Compound neobsahuje silikony, a je tak vhodná pro použití v lakovnách iv prostředí, které nesmí být kontaminováno silikony.
Vlastnosti:

  • Extra abrazivní leštěnka, která nabízí nejlepší výsledky při odstraňování hlubokých defektů laku při zachování maximální šetrnosti typické pro produkty Meguiar's.
  • Speciální složení je určeno pro aplikaci pěnovými kotouči či vlněným kotoučem.
  • Extra rychle odstraňuje poškození odpovídající broušení brusným papírem o zrnitosti 1200 a jemnější.
  • Zanechává povrch lesklejší než je tomu u běžných abrazivních leštěnek.
  • Nejvyšší abrazivita ve své třídě zaručuje perfektní výsledky při odstraňování všech silných poškození laku, jako jsou hluboké škrábance, včetně kruhových, silná oxidace, skvrny i hologramy.

Metody aplikace: DA leštička, rotační leštička

Přelakovatelné, VOC kompatibilní

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Meguiar's Pro Speed ​​Compound - extrémně účinná profesionální korekční a leštící pasta s technologií super-mikroabraziv 3,78 l

Typ vozidla:

expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Rychlá doprava  až do Vaší garáže
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku