expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Meguiar's Ultimate Ceramic Coating - extrémně odolná keramická ochrana laku (coating) 236ml

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: Meguiars
Zjistěte přesný typ produktu - Online katalog
Kód produktu
G240108
752 Kč
Cena bez DPH: 621 Kč

Meguiar's Ultimate Ceramic Coating - Ultra odolná keramická ochrana s vynikající odpudivostí a korálkováním vody, zvyšující lesk a maskující drobné defekty laku. Získejte keramickou ochanu na profesionální úrovni za zlomek času a bez obav ze složité aplikace.

Ultra odolná ochrana

  • Pokročilé složení převzal Meguiar's z technologie profesionálních keramických povlaků. Výsledkem je prémiový keramický povlak poskytující odolnou ochranu pro lak vašeho vozidla. Současně podporuje jeho lesk a hladkost povrchu, na kterém se hůře udržuje prach a nečistoty.

Extrémně snadné použití

  • Aplikace keramického ochranného povlaku Meguiar's Ultimate Ceramic Coating je extrémně jednoduchá a nevyžaduje žádné speciální profesionální pomůcky nebo postupy. Samotný lak je před aplikací třeba umýt a zbavit nečistot a mastnoty (např. pomocí Claye). Na takto připravený čistý, suchý a odmaštěný povrch jednoduše nastříkejte Ultimate Ceramic Coating , rozetřete ho mikrovláknovou utěrkou a buď druhou suchou utěrkou, nebo suchou stranou stejné utěrky setřete.

Excelentní odpudivost vody (hydrofobita)

  • Kromě dlouhodobé odolné ochrany vytváří Ultimate Ceramic Coating neuvěřitelnou odpudivost vody. Tento efekt výrazně usnadňuje pravidelnou péči o takto ochráněný lak. V provozu také na povrchu přilne mnohem méně nečistot.

Maskování jemných defektů

  • Jedním z obrovských výhod keramické ochrany pomocí Ultimate Ceramic Coating je, že povrch před aplikací nemusí být naprosto dokonalý. Po aplikaci keramického povlaku jsou maskovány drobné defekty laku, což napomáhá dokonalému výslednému efektu.

Meguiar's Ultimate Ceramic Coating je primárně určen pro hladký a lesklý lak na povrchu karoserie, ale funguje výborně i na další povrchy, jako například:

  • exteriérové ​​plasty
  • polepy
  • PPF ochranné polepy
  • kola

Účinně chrání před:

  • UV zářením
  • kyselým deštěm
  • silničními i ostatními nečistotami
  • oxidací a dalšími nepříznivými vlivy, které mohou uškodit laku vašeho vozidla!

Stejně jako u jakéhokoli ochranného povlaku bude údržba hrát klíčový faktor pro maximalizaci výjimečného výkonu a životnosti. Doporučuje se časté mytí šamponem s vyváženým pH metodou dvou kbelíků a prémiovým příslušenstvím. Zvažte také použití detaileru, jako je Ultimate Quik Detailer nebo Hybrid Ceramic Detailer, jak často budete chtít.

UPOZORNĚNÍ: Nedoporučuje se pro matné nebo saténové povrchy, protože může přidat nežádoucí lesk!

 

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Meguiar's Ultimate Ceramic Coating - extrémně odolná keramická ochrana laku (coating) 236ml

Typ vozidla:

Doporučené produkty

Alternativy

Heuréka, zákazníci jsou s námi spokojeni

review-person-icon
Spokojený zákazník

zakoupeno na runder.cz 15.09.2024

100%
Celkově jsem spokojený zákazník, protože jsem zde na e-shopu nalezl přesně zboží, jaké jsem potřeboval - 1l láhev s výraznou vinětou Technický benzín. Láhev je pro mne vzácná. Lepší než plechovka. Láhev je plastová, nerezne, je nerozbitná. Má na sobě natištěnou dobře čitelnou vinětu Technický benzín. Vždycky si ji můžete dolít z plechovky.
  • + - výborný sortiment, nabízejí technický benzín v láhví 1l
  • + - rychlé doručení zboží, dobrá cena, slušné jednání
review-person-icon
Ověřený zákazník

zakoupeno na runder.cz 12.09.2024

100%
Dobré ceny, rychlost dodání. Vše na 1*.
review-person-icon
Ověřená zákaznice

zakoupeno na runder.cz 30.08.2024

100%
  • + Rychlé vyřízení
Katalog produktů
expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Rychlá doprava  až do Vaší garáže
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku