expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

MEGUIARS WATER MAGNET MICROFIBER DRYING TOWEL - RUČNÍK Z MIKROKVLÁKEN PRO VYSUŠENÍ 55X76 CM

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Meguiars
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
X2000
472 Kč
Cena bez DPH: 390 Kč

Meguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel je exkluzivní sušící ručník z mikrovlákna, který však oproti běžným mikrovláknovým utěrkám absorbuje až třikrát více vody! Je navíc větší než běžné mikrovláknové utěrky, přesně 76x55 cm.

Speciální, vysoce savá konstrukce mikrovlákna zajišťuje perfektní sušící a absorpční schopnosti, díky kterým se sušení Vašeho vozidla nestane obtížnou činností, ale zábavnou součástí pravidelné údržby vašeho vozidla na cestě za perfektním vzhledem. Sušení je velmi důležitý krok, který by měl vždy následovat bezprostředně po umytí vozidla. Kvalitním osušením svého vozu zabráníte tvorbě nevzhledných skvrn, usazování vodního kamene a připravíte povrch Vašeho vozidla pro následné ošetření.

Tímto luxusním, extra savým ručníkem naprosto bezpečně a účinně usušíte svůj vůz. Ručník má tzv. "Vaflový vzor" , který zajistí, že svůj vůz při sušení nepoškrábete ani při práci v otevřeném prostoru mimo mycí box či garáž.

Vysoušecí ručník, který je vyhledáván nejen automobilovými nadšenci, ale i profesionály z celého světa pro svou efektivitu a geniální jednoduchost použití!

Tipy pro sušení automobilu:

  • Po závěrečném oplachu šamponu z povrchu karoserie vozidlo ještě jednou, pomalu opláchněte shora dolů, tentokrát však jen velmi tenkým proudem vody volně vytékajícím z hadice bez tlakového nástavce. Tímto krokem lze z laku odstranit až 80% zbylé vody a velmi výrazně si tak usnadníte následné sušení.
  • Mikrovláknové sušící ručník přehněte napůl a stahujte s ním vodu z povrchu vozidla.
  • Na závěr dosušte těžko dostupná místa, záhyby a kontury karoserie.
  • Tímto postupem udržíte ručník co nejdéle suchý a prodloužíte jeho maximální absorpční schopnosti.
  • Všechny mikrovláknové a pěnové produkty Meguiar's navíc lze prát v pračce až na 60°C.
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: MEGUIARS WATER MAGNET MICROFIBER DRYING TOWEL - RUČNÍK Z MIKROKVLÁKEN PRO VYSUŠENÍ 55X76 CM

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku