expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

MOBIL DELVAC 1 5W-40 20L

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: MOBIL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
600500
4 532 Kč
Cena bez DPH: 3 745 Kč
maskot-img-4
Při výběru toho správného oleje nezapomeňte na výměnu filtru.
Vyberte si z naší bohaté nabídky.

Mobil Delvac 1 5W-40 je mimořádně vysoce výkonný syntetický olej pro dieselové motory, který poskytuje vynikající mazání včetně schopnosti dlouhé výměny, čímž přispívá k dlouhé životnosti dieselových motorů pracujících v náročných aplikacích. Pokročilá technologie za tímto produktem poskytuje výjimečný výkon v přeplňovaných i starších atmosférických motorech. Mobil Delvac 1 5W-40 se doporučuje pro použití v širokém spektru náročných aplikací a provozních prostředí v kamionové dopravě, hornictví, stavebnictví, zemědělství a námořnictvu.

Nepřekonatelné výkonnostní schopnosti oleje Mobil Delvac 1 5W-40 jsou výsledkem rozsáhlého společného vývoje s největšími výrobci motorů ve spojení s nejmodernějším vývojem motorových maziv. Výsledkem toho je, že tento produkt splňuje nebo i překračuje většinu současných norem API, ACEA, JASO a požadavky prakticky všech významných amerických, evropských a japonských výrobců motorů. MOBIL DELVAC 1 5W-40 má všechny výhody vysoce výkonného oleje viskozitní třídy SAE 5W-40 bez zvýšené spotřeby oleje, která je vlastní vícestupňovým olejem využívajícím velmi lehkou základovou složku pro dosažení dobrých vlastností při nízkých teplotách. Díky jedinečné molekulární struktuře použitého syntetického základového oleje ve spojení s účinným systémem přísad Mobil Delvac 1 5W-40 při vysokých teplotách neodpařuje, poskytuje větší pevnost mazacího filmu při vyšších teplotách a dobrou výkonnost při nízkých teplotách, která snižuje spotřebu oleje a opotřebení při zlepšení spotřeby paliva.

Moderní vysokovýkonné vznětové nízkoemisní motory vytvářejí více sazí a zahřívají se více než starší nepřeplňované vznětové motory, což značně zvyšuje požadavky na používané oleje. Současné úspornější konstrukce motorů snižují spotřebu oleje, což vede k nižší potřebě nového oleje pro doplnění spotřebovaných aditiv. Poloha prvního pístového kroužku přivádí olej blíže ke spalovací komoře s vyšší teplotou a zvyšuje tepelné namáhání oleje. Vyšší vstřikovací tlak paliva a opožděná synchronizace zlepšují regulaci výfukových plynů, ale také způsobují nárůst teploty a zanášení oleje sazemi v motorech pracujících s recirkulací výfukových plynů. Mobil Delvac 1 5W-40 poskytuje dostatečné mazání při teplotách podstatně vyšších než je horní limit pro jiné extra vysoce výkonné oleje pro dieselové motory.


Vlastnosti a výhody
Moderní vysokovýkonné dieselové motory běží více než starší motory, což výrazně zvyšuje nároky na motorová maziva. Současné přísnější konstrukce motorů snižují spotřebu oleje, což má za následek menší množství čerstvého oleje pro doplnění vyčerpaných přísad. Horní pístní kroužky jsou umístěny výše, čímž se olejový film přibližuje ke spalovací komoře, kde teploty zvyšují tepelné namáhání maziva.

Mobil Delvac 1 5W-40 pomáhá chránit motor v náročných provozních podmínkách. Je také plně kompatibilní s konvenčními minerálními oleji.

Vlastnosti

  • Vynikající tepelná a oxidační stabilita.
  • Vysoký TBN
  • Pokročilé složení a viskozimetrie.
  • Výborná čerpatelnost při nízkých teplotách.
  • Dobrá odolnost proti korozi.
  • Schopnost dlouhého odtoku.
  • Kompatibilita komponent.
  • Nízká těkavost, vynikající kontrola opotřebování a leštění děr.

Výhody a potenciální výhody

  • Kontrola tvorby kalu při nízkých teplotách a vysokoteplotních usazenin laku.
  • Pomáhá dosáhnout prodloužených intervalů výměny paliv s vysokým obsahem síry
  • Udržuje viskozitu v náročných provozech při vysokých teplotách.
  • Jednodušší startování motoru a nižší opotřebování.
  • Pomáhá k dlouhé životnosti kritických opotřebovaných povrchů.
  • Pomáhá k dobré provozní efektivnosti a nižším celkovým nákladům.
  • Dlouhá životnost těsnění a těsnění, prodloužené servisní intervaly.
  • Dobrá kontrola spotřeby oleje.

Aplikace

  • Mobil Delvac 1 5W-40 se doporučuje pro použití v super vysoce výkonných dieselových aplikacích včetně přeplňovaných motorů a motorů s přirozeným sáním.
  • Motory na dálnici pracující při vysoké rychlosti/vysokém zatížení a vyzvednutí/dodávce na krátké vzdálenosti; off-road a lodní motory pracující v podmínkách vysoké nízké rychlosti/vysokého zatížení.
  • Dieselová zařízení od evropských výrobců.

Specifikace schválení

Aut. norma: CATERPILLAR ECF-1-A
CUMMINS CES 20071, CUMMINS CES 20072, CUMMINS CES 20075, CUMMINS CES 20076, CUMMINS CES 20077, CUMMINS CES 20078
MACK EO-M+, MACK EO-N+
MB 228.5, MB 235.28
RENAULT TRUCKS RXD
SCANIA LDF
VOLVO VDS-2, VOLVO VDS-3
Třída ACEA: ACEA E4, ACEA E7
Třída API: API CF, API CG-4, API CH-4, API CI-4, API CI-4+, API SJ, API SL

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: MOBIL DELVAC 1 5W-40 20L

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku