expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

MOBIL DTE 10 EXCEL 68 20L

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: MOBIL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
330340
3 091 Kč
Cena bez DPH: 2 555 Kč
maskot-img-4
Při výběru toho správného oleje nezapomeňte na výměnu filtru.
Vyberte si z naší bohaté nabídky.

Řada Mobil DTE 10 Excel™ jsou vysoce výkonné hydraulické oleje proti opotřebení speciálně navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám moderních, vysokotlakých, průmyslových a mobilních hydraulických systémů.

Řada Mobil DTE 10 Excel je vyroben z vybraných základových olejů a patentovaného balíku aditiv, aby poskytoval vyvážený výkon v celé řadě aplikací.

Produkty vykazují vynikající oxidační a tepelnou stabilitu umožňující dlouhou životnost oleje a minimalizaci tvorby usazenin v náročných hydraulických systémech využívajících vysokotlaká čerpadla s vysokým výkonem. Inovativní ultra udržovací výkon chrání kritické komponenty hydraulického systému před nesprávnou funkcí, jako jsou servomotory s těsnou tolerancí a proporcionální ventily, které se nacházejí v mnoha moderních hydraulických systémech. Střih stabilní, vysoký viskozitní index umožňuje široký rozsah provozních teplot při zachování maximální hydraulické účinnosti a nejvyšší ochrany komponentů při nízkých i vysokých teplotách. Vynikající vlastnosti uvolňování vzduchu představují přidanou míru ochrany v systémech s nízkou dobou setrvání, která pomáhá předcházet kavitačnímu poškození a mikronaftě. Systém proti opotřebení bez obsahu zinku poskytuje vysoký stupeň ochrany ozubených, lopatkových a pístových čerpadel a zároveň minimalizuje tvorbu usazenin. Kromě toho Mobil DTE 10 Excel není akutní ani chronicky toxický pro vodní prostředí (podle kritérií GHS a testování OECD).

  • Série Mobil DTE 10 Excel, formulovaná na základě rozsáhlého laboratorního a provozního testování, může pomoci poskytnout kvantifikovatelné zvýšení hydraulické účinnosti v porovnání s jinými hydraulickými oleji Mobil™. To se může promítnout do snížené spotřeby energie nebo zvýšeného výkonu stroje, což vede k peněžním úsporám.
  • Při kontrolovaném laboratorním testování účinnosti byla měřena řada Mobil DTE 10 Excel, která poskytuje až šestiprocentní zlepšení účinnosti hydraulického čerpadla ve srovnání se standardními hydraulickými kapalinami Mobil při provozu ve standardních hydraulických aplikacích.

V dodatečných laboratorních a provozních demonstracích v terénu provedených na široké škále moderních hydraulických systémů demonstrovala řada Mobil DTE 10 Excel ve srovnání se standardními hydraulickými kapalinami Mobil výjimečnou životnost oleje, která tyto kapaliny prodloužila až trojnásobně při zachování vynikající hydrauliky. čistota systému a ochrana komponent. Mobil DTE 10 Excel také prokázal hodnotu svého vysokého viskozitního indexu a vynikající stability ve smyku tím, že úspěšně pracoval při teplotách až -34 °C a udržoval viskozitní stupeň ISO.

*Vysvětlení energetické účinnosti
Design energetické účinnosti je ochrannou známkou společnosti Exxon Mobil Corporation. Energetická účinnost se vztahuje výlučně na výkonnost kapaliny ve srovnání se standardními hydraulickými kapalinami Mobil. Použitá technologie umožňuje zvýšení účinnosti hydraulického čerpadla až o 6 procent při testování ve standardních hydraulických aplikacích. Tvrzení o energetické účinnosti tohoto produktu je založeno na výsledcích testů použití kapaliny provedených v souladu s platnými průmyslovými normami a protokoly. Zlepšení účinnosti se budou lišit v závislosti na provozních podmínkách a aplikacích.

Vlastnosti a výhody
Hydraulické oleje řady Mobil DTE 10 Excel poskytují vynikající účinnost hydraulického systému; ultra udržování čistého výkonu a vysoký stupeň odolnosti vůči tekutinám. Funkce hydraulické účinnosti může vést ke snížení spotřeby energie pro průmyslová i mobilní zařízení, snížení provozních nákladů a zvýšení produktivity. Jejich vynikající oxidační a tepelná stabilita může pomoci prodloužit intervaly výměny oleje a filtru a zároveň zajistit čisté systémy. Jejich vysoká úroveň vlastností proti opotřebení a vynikající charakteristiky pevnosti filmu vedou k vysokému stupni ochrany zařízení, což má za následek nejen méně poruch, ale pomáhá zlepšovat výrobní kapacitu.

Vlastnosti

  • Výhody a potenciální výhody -Vynikající hydraulická účinnost - Potenciálně snížená spotřeba energie nebo zvýšená odezva systému
  • Výkon Ultra Keep Clean - Snížené množství systémových usazenin, což vede ke snížení údržby stroje a zvýšení životnosti komponentů
  • Stabilní ve smyku, vysoký index viskozity - Trvalá ochrana komponent při vysoké teplotě
  • Oxidační a tepelná stabilita - Prodlužuje životnost kapaliny i v náročných provozních podmínkách
  • Dobrá kompatibilita s elastomery a těsněními - Dlouhá životnost těsnění a snížená údržba
  • Vlastnosti proti opotřebení -Pomáhá snižovat opotřebení a chrání čerpadla a komponenty pro prodloužení životnosti zařízení
  • Vynikající vlastnosti separace vzduchu - Pomáhá předcházet provzdušňování a poškození kavitací v systémech s nízkou dobou setrvání
  • Kompatibilita s více kovy - Pomáhá zajistit vynikající výkon a ochranu s širokou škálou metalurgie komponentů

Aplikace
• Hydraulické systémy průmyslových a mobilních zařízení pracující při vysokých tlacích a teplotách v kritických aplikacích

• Hydraulické systémy podléhající hromadění usazenin, jako jsou sofistikované počítačově numericky řízené (CNC) stroje, par.

Specifikace schválení

ISO VG 68

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: MOBIL DTE 10 EXCEL 68 20L

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku